Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Au Lac de Biscarrosse Parentis en Born, Landes

« Een groot zwemparadijs aan het meer van Biscarrosse, met de oceaan in de nabijheid! »

8.1 10 851 scores Recensies

Uw huuraccommodaties in Yelloh! Village Au Lac de Biscarrosse

Tijdens uw vakantie bij ons draait alles om comfort! Als u kiest voor onze accommodaties zult u begrijpen waarom wij deel uitmaken van de “mooiste campingdorpen”. Kom en ontdek ons ruime aanbod van eersteklas cottages! 

De Yelloh! Village huuraccommodaties vergelijken

Vergelijk onze huuraccommodaties en onze tenten

Aantal kamers:
Deze camping beschikt niet over dit type accommodatie
Wijk Premium

Plaats uw volgende vakantie in de Landes in het teken van comfort en ontspanning! In de  wijk van het Yelloh! Village Au Lac de Biscarrosse treft u luxe accommodaties aan en geniet u van een unieke dienstverlening zodat uw verblijf zo aangenaam mogelijk wordt. In deze mooi beboste voetgangerswijk zullen groot en klein zich op en top gelukkig voelen!

Wijk Pinada

In de tegenover het pijnboombos gelegen wijk Pinada kunt u volop frisse lucht opdoen! Alles doet hier denken aan de traditionele pijnboombossen van de streek: u bent hier echt midden in de natuur waar de kleuren en geuren van de naaldbomen een betoverende mix vormen…

Wijk Maya

Welkom in het land van de Maya's! U beleeft het ultieme vakantiegevoel in deze wijk die samengesteld is uit design huuraccommodaties in typische Maya-stijl. Zó logeert u in karaktervolle stacaravans met al het nodige comfort voor een onvergetelijke vakantie!

Wijk Pop Art

Ontdek de kleurrijke wereld van de wijk Pop Art! Zijn veelkleurige cottages garanderen u een hoogstaand comfort. Indien u houdt van kunst en de typische pop sfeer: aarzel niet langer en kies voor een stijlvolle en leuke vakantie in onze wijk Pop Art!

Wijk Cyclades

Hier ademt alles Griekenland en zijn mythologie! De wijk Cyclades geeft aan uw vakantie dat typische mediterrane karakter, met zijn eigentijdse huuraccommodaties opgetrokken in een Grieks-Romeinse stijl. En ook de kenmerkende sfeer, die doet denken aan de beroemde eilanden van de archipel van de Cycladen, zal u ongetwijfeld bevallen.

Wijk Savanah

U droomt van een originele vakantie in een niet alledaags kader? Dan is onze wijk Savanah echt iets voor u! Met zijn moderne cottages met een Afrikaans tintje wordt u ondergedompeld in een etnisch universum tot vreugde van de hele familie!

Wijk Cabanes Tchanquées

Indien u zich tijdens uw vakantie volledig wilt inleven in de woonsfeer van de vissers van weleer, dan is een verblijf in onze cabanes tchanquées de gedroomde formule! Naar het voorbeeld van de beroemde cabanes (hutten) van de streek zijn onze cabanes gebouwd op palen. Zij hebben een rieten dak en beschikken over een groot terras. Zij vormen de ideale combinatie van het comfort van een stacaravan en het authentieke van een gemeubileerde tent.

Wijk Coconut

In deze wijk staan alleen maar gemeubileerde tenten Coco Sweet, die opvallen door hun vriendelijke en ronde vormen. In deze schitterende groene omgeving draait alles om natuur en authenticiteit! Kies voor een totaal andere vakantiebeleving…

In dezelfde periode bieden wij u tevens

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

×