Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Au Lac de Biscarrosse Parentis en Born, Landes

« Een groot zwemparadijs aan het meer van Biscarrosse, met de oceaan in de nabijheid! »

8.2 10 1152 scores Recensies

Het zwemparadijs van camping Au Lac de Biscarrosse

Een middagdutje doen op een ligstoel in de zon, met de kinderen spelen in het pierenbad, baantjes trekken in het zwembad of over de waterglijbanen roetsjen: meer dan genoeg redenen om te genieten van het zwemparadijs van de camping Au Lac de Biscarrosse. En voor diegenen die liever in open water zwemmen, is het meer dicht in de buurt!  

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Rechtstreekse toegang tot het meer
Waterspeeltuin
Bubbelbaden
Lagune
Peuterbad
Zwembad
Verwarmd zwembad
Overdekt zwembad
Zonneterras
Glijbanen

Een aquapark

In ons grote aquapark komen alle waterliefhebbers aan hun trekken! Jong en oud kunnen in het park van meer dan 1400m² hun hart ophalen. Zwembaden, een overdekt en verwarmd bad en glijbanen waaronder een Space Hole zullen bij de hele familie in de smaak vallen! Hier kunt u ongeacht de buitentemperatuur volop genieten van vele momenten van plezier en watergespetter. 

Nauwsluitende zwemkleding is verplicht, shorts zijn verboden.

Het Meer van Biscarrosse

Welkom in het paradijs! Dit uitgestrekte zoetwatermeer, ook wel “Lac sud” genoemd, ligt midden in een prachtig natuurgebied en zal u zeker kunnen bekoren. Alles draait hier om rust en kalmte! Of u nu gaat zonnen op het strandje aan het meer, spannende wateractiviteiten gaat beoefenen of een idyllische wandeling in het bos rondom het meer gaat maken, u zult het Meer van Biscarrosse met ontelbare herinneringen verlaten! 

De Atlantische Oceaan

Op slechts enkele kilometer van de camping ligt de Atlantische Oceaan met zijn warme fijnzandstranden en zijn machtige golven al op u te wachten! Strek u heerlijk uit op uw badlaken om van de zon te genieten, bouw mooie zandkastelen met uw kinderen of waag u aan uw favoriete watersporten. U kunt natuurlijk ook gaan surfen en een poging doen om de golven te bedwingen! 

×