Camping Parentis en Born

Criteria wissen
Vlak bij de Atlantische Oceaan en aan de rand van een meer: de stad Parentis-en-Born geniet van een unieke ligging. Tijd voor animaties! Tijdens uw campingvakantie in Parentis-en-Born kunt u misschien wel deelnemen aan het “Fête du lac” of de beroemde Feria waar de bijzondere tradities van het zuidwesten de hoofdrol spelen.

Uw zoekresultaten: 3 Campings

Campingdorpen Landes

De Yelloh ! Village campings dichtbij

Campingdorpen Labenne

Vakantie op een camping Parentis-en-Born

De aantrekkelijke stad Parentis heeft in de loop der tijden vele mensen weten te verleiden, zelfs beroemdheden als Antoine de Saint-Exupéry, de zo bekende Franse piloot. De stad bezit beslist een groot aantal troeven om uw campingvakantie nóg aantrekkelijker te maken: een groot zoetwatermeer met een strandje en een watersportcentrum, eindeloze dennenbossen met ontelbare prachtige wandelpaden, de heerlijke warme zon van het zuidwesten… En uiteraard ook de nabijheid van de Atlantische Oceaan! 

Camping Parentis-en-Born

Natuurliefhebbers zullen zeker genieten van hun campingvakantie in Parentis-en-Born: of u nu van actie of rust houdt, hier kunt u uw hart ophalen. Het meer is bijvoorbeeld ideaal voor mensen die graag hengelen of voor wandelaars en mountainbikers die onze dennenbossen en stranden willen verkennen. Als u meer spanning en sensatie zoekt, kunt u terecht bij de zeilclub of een kajak huren. Het is ook mogelijk om via een boottocht met gids alle rijkdommen van onze streek te ontdekken. Parentis-en-Born is een van de zeldzame locaties in Frankrijk waar olie wordt gewonnen.
Vergeet vooral niet een stop te maken bij het Ecomuseum: hier vindt u op een gebied van meer dan 125 hectare een reconstructie van het dagelijkse leven in de Landes van de Gascogne. 

×