Camping Capbreton

In tegenstelling tot wat de naam suggereert, ligt Capbreton niet in het noordwesten van Frankrijk, maar aan de Atlantische kust in de Landes, op slechts 20 minuten van Bayonne.

Campingvakantie Capbreton

Breng uw campingvakantie door in Capbreton en profiteer van de vele uren zon, de schitterende stranden en de ideale ligging midden in het prachtige Baskenland. Met al zijn folklore en cultuur is Capbreton in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerenommeerde badplaats. De stad wordt doorkruist door het kanaal van Hossegor en biedt uitgebreide mogelijkheden voor een aangename wandeling langs de oevers. Het kanaal heeft ook de aanleg van een landinwaarts gelegen haven mogelijk gemaakt waar u heerlijk kunt rondslenteren en fraaie boten kunt bewonderen.

Dwaal lekker rond in de straatjes van de stad en bewonder de typische rood-witte huizen die dateren uit de 15e en 16e eeuw, zoals het beroemde “Maison de Rey”, een imposante woning waar koning Hendrik IV ooit heeft verbleven. Maar Capbreton is vooral bekend vanwege een schitterend strand dat beschermd wordt door de Estacade, een 450 meter lange en uit het begin van de 20ste eeuw daterende pier in de oceaan. Capbreton staat ook synoniem met een aangename levensstijl waarin een wereldwijd befaamde kookkunst de hoofdrol speelt: eendenlever, gekonfijte eend, eendenmaagjes… Deze van eend afgeleide lekkernijen zullen de smaakpapillen van alle vakantiegangers volop in vervoering brengen…

Camping Capbreton

Als u in april vakantie komt vieren op de camping in Capbreton, kunt u het voorjaarsfestival “Le Printemps des Landes” meemaken, een gezellig evenement dat in verschillende steden in de Landes plaatsvindt met allerlei animaties, voorstellingen, exposities, en activiteiten voor de hele familie. U zult met uw kinderen beslist een geweldige vakantie beleven in Capbreton, want deze stad aan de oceaan biedt u alles wat u maar nodig hebt om te genieten van waterplezier, surfen of heerlijk nietsdoen!

×