Camping Mimizan

Criteria wissen
Mimizan is een badplaats tussen Les Landes de Gascogne en de oceaan. U vindt er kilometers lange zandstranden. Mimizan is de ideale stad om te genieten van alles wat de zee te bieden heeft en kan er prat op gaan over een kilometers lang fijn zandstrand en een rivier te beschikken. Mimizan wordt ook wel ‘de parel van de Zilverkust' genoemd. U kunt de stad op uw eigen ritme, volgens uw eigen wensen en verlangens, ontdekken. Een campingvakantie in Mimizan zorgt voor een ferme hap frisse zeelucht, samen met uw familie of met vrienden.

Uw zoekresultaten: 2 Campings

Campingdorpen Landes

Vakantie op een camping Mimizan 

Meteen de ideale gelegenheid om te leren surfen, zeilen of jetskiën of uw vaardigheden te perfectioneren! Les Landes vormen een ideaal kader voor uw openluchtactiviteiten tijdens uw vakantie in Mimizan: te paard, te voet of met de mountainbike verkent u de naaldbossen, de duinen en de wandelpaden van Gascogne.

Tijdens uw campingvakantie in Mimizan ontdekt u ook de talrijke culturele schatten van deze stad: deze honderdjarige badplaats is zeer indrukwekkend.

Trek tijdens uw campingvakantie in Mimizan zeker eens naar het noordelijke strand: in 1929 vond hier de landing plaats van de twee eerste piloten die de Noord-Atlantische oceaan overstaken.

Camping Mimizan

Laat u tijdens uw vakantie in Mimizan verleiden door deze levendige en aantrekkelijke stad, een authentieke en originele vakantiebestemming.

×