Camping Seignosse

Een typisch beeld in de Landes: moerassen, vlonderpaden, varens, wandel- en fietspaden om de streek te verkennen.
Uw campingvakantie in Seignosse, aan de poorten van het Baskenland, wordt er een van duizend kleuren en landschappen. Profiteer zonder aarzelen van deze uitzonderlijke omgeving, u zal er geen spijt van krijgen!

Vakantie op een camping Seignosse

Deze badplaats werd pas in 1970 aangelegd en beschikt over een tamelijk recente infrastructuur die u tijdens uw vakantie maximaal comfort garandeert. De vijf stranden, samen goed voor 6 km, zijn in het hoogseizoen bewaakt, zodat u in alle veiligheid van de oceaan kan genieten. U kan er uiteraard zwemmen, maar dat is lang niet de enige activiteit die de badplaats te bieden heeft. De mooie golven van Seignosse trekken elk jaar weer talrijke surfers aan. Hier wordt trouwens een etappe van het wereldkampioenschap voor professionele surfers georganiseerd! Liefhebbers van glijsporten voelen zich hier als een vis in het water.

In Seignosse bevindt zich ook het grootste waterpretpark van de Landes: Atlantik Parc, een gemeentelijke infrastructuur met 2800 m² zwembaden, multi-glijbanen, glijbanen met bochten, tunnels, buizen en kamikaze. Voor een namiddag vol sensatie is Atlantik Parc de ideale bestemming tijdens uw campingvakantie in Seignosse.

Seignosse geniet een bevoorrechte ligging tussen de kust en de bossen van de Landes. De streek is befaamd om haar rijke biodiversiteit. Hier biedt de natuur in elk seizoen een schitterend schouwspel. Trek uw wandelschoenen aan, in het bos zijn immers lange wandelpaden voorzien.

Maar ook voor fietsers is dit een paradijs, dankzij de fietspaden en een Voie Verte-fietsroute langs het bos. Naast het zicht op zee en op de bossen kijkt Seignosse bovendien ook uit op de Pyreneeën.

×