Camping Hossegor

Tussen meer en Atlantische oceaan maakt dit kleine paradijs voor golfers en surfers ook plaats voor een prachtige camping. Neem uw familie of vrienden mee naar de camping in Hossegor waar alles oceaan ‘ademt' en met een infrastructuur die garant staat voor een onvergetelijke vakantie. Tussen meer, pijnboombos en Atlantische oceaan vindt u hier een oase van rust en relaxatie. U kunt er heerlijke wandelingen maken langs de oceaan, namiddagen vertoeven op het strand of de ‘art de vivre' in de Landes gaan ontdekken.

Vakantie op een camping Hossegor

U zult de kracht van de oceaan aan den lijve ondervinden tijdens uw vakantie in Hossegor! De Europese hoofdstad van de surf staat ook bekend als populaire badplaats met ontelbare wateractiviteiten vanop de stranden.

Het is trouwens niet alleen het strand dat zorgt voor waterspektakel. In Hossegor bevindt zich ook een meer dat in verbinding staat met de zee. Hier worden de beroemde Hossegor oesters gekweekt die u geserveerd worden in een van de restaurants.

Camping Hossegor

Hossegor is ook een stad vol tradities waar de cultuur van het Zuidwesten alom aanwezig is: u kunt er bijvoorbeeld een wedstrijd ‘pelote basque' (Baskisch kaatsspel) bijwonen of een course landaise (diervriendelijk spel met jonge koeien) of nog, een corrida. En er zijn de bandas, de typische fanfares, de kleurrijke kostuums,... Allemaal dingen die uw campingvakantie in Hossegor bijzonder boeiend maken.

Camping Hossegor-Plage

De stranden van Hossegor-Plage zijn talrijk en voor iedereen geschikt. Het enorm uitgestrekte Plage Centrale en het Plage Sud richting de jachthaven zijn ideaal voor vele aangename momenten met de hele familie. Gaat u liever voor extreme ervaringen? De stranden La Gravière en La Nord zijn vanwege de perfecte golven vermaarde surflocaties. Maar als u tijdens uw verblijf op de camping in Hossegor-Plage liever andere watersportactiviteiten beoefent, kunt u voor windsurfen, zeilen, catamaranzeilen, waterfietsen en vissen perfect terecht op het prachtige Lac Marin met zijn 4 fraaie stranden.

×