Camping Panorama du Pyla

Arcachon, Gironde

Een uniek natuurgebied met een weergaloos uitzicht op de zee en een onvergetelijke zonsondergang

7.8 10 1325 scores Recensies
Boek uw verblijf

Uw vakantie op camping
Panorama du Pyla

_

De oceaan, de zeelucht, het Bassin d'Arcachon of de duinen van Pyla, dat is wat camping Panorama du Pyla u te bieden heeft! Kies een van de topaccommodaties of terrasvormig gelegen staanplaatsen om elke dag van dit weergaloze uitzicht te genieten. Met het strand op loopafstand en een zwemparadijs op de camping zelf, ontbreekt het niet aan zwemmogelijkheden. Overdag en 's avonds worden doorlopend sportieve en ludieke activiteiten georganiseerd voor het hele gezin. Waag eens een paraglidevlucht: u wordt beloond met een weergaloos uitzicht over deze schitterende streek! Kies Yelloh! Village Panorama du Pyla voor uw volgende campingvakantie in de Gironde!

Onze pluspunten

 • Rechtstreekse toegang tot het strand en een uitzicht op het bassin d'Arcachon
 • Gelegen op de Dune du Pyla en onder de pijnbomen
 • Familiale sfeer
 • Kampeerplaatsen in terrasligging met uitzicht over de duin en de oceaan
 • Gevarieerde animatie en activiteiten voor alle leeftijden
Open van 06/04/2018 tot 01/10/2018
Onze receptie: +33 (0)5 56 22 10 44

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Campingdorp
 • Zwembad
 • Diensten
 • Activiteiten

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Ga voor een vakantie aan het water naar het Yelloh! Village Panorama du Pyla. Dankzij de rechtstreekse toegang tot het mooie strand onder toezicht en het zwemparadijs met twee baden - waarvan één verwarmd - een bubbelbad, aquasplash’ en glijbaan, weet u zeker dat u deze vakantie verkoeling vindt!

Kinderen en tieners

Meer weten?

De leden van ons animatieteam verwelkomen uw kinderen en bieden hen diverse en gevarieerde activiteiten. Dat wordt gezellig kletsen, lachen en plezier maken… 

Sport en activiteiten

Meer weten?

Bekijk alle activiteiten die ons animatieteam aanbiedt tijdens uw verblijf op de camping. Sportieve en groepsactiviteiten en een initiatie parapente staan op het programma op camping Yelloh! Village Panorama du Pyla.

Diensten

Meer weten?

Tijdens uw vakantie in Panorama du Pyla vindt u alles wat u nodig heeft om uw verblijf zo ontspannen mogelijk te maken. En als u nog vragen heeft, staan onze teams voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen.

In de omgeving

Meer weten?

Het Yelloh! Village Panorama du Pyla is ideaal gelegen in Les Landes, waar u de beroemde duin 'Dune du Pilat' kunt ontdekken met zijn adembenemende uitzicht, op een steenworp afstand van de camping. Ontdek een regio die rijk is aan traditie en die geheel staat in het teken van de oceaan.

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?