Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Panorama du Pyla Arcachon, Gironde

« Een uniek natuurgebied met een weergaloos uitzicht op de zee en een onvergetelijke zonsondergang »

8.0 10 915 scores Recensies

camping Panorama du Pyla: in de buurt

Het Yelloh! Village Panorama du Pyla is ideaal gelegen in Gironde, waar u de beroemde duin 'Dune du Pilat' kunt ontdekken met zijn adembenemende uitzicht, op een steenworp afstand van de camping. Ontdek een regio die rijk is aan traditie en die geheel staat in het teken van de oceaan.

Camping Panorama du Pyla
Grande Dune du Pyla Route de Biscarrosse
33115 Pyla sur Mer
FRANKRIJK
+33 (0)5 56 22 10 44
Website van het dorp

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 44° 34' 36''
Lengtegraad: W 1° 13' 30''
Bereken uw route


Ligging
Pyla sur Mer, 9 km
Luchthaven van Bordeaux , 68 km
Station van Arcachon, 14 km
Met een bezoek aan het park Aqualand aan de zuidkant van het bassin van Arcachon, doet u uw kinderen zeker plezier tijdens uw kampeervakantie. Het is hét recept voor spanning, sensatie, lol en waterpret!
Maak gebruik van uw campingverblijf in Aquitaine om u heerlijk uit te leven in AquaPark Biscarrosse!
Het elegante, authentieke en schilderachtige Cap Ferret heeft veel in huis om u te verleiden! Laat u betoveren door dit kleine vissersdorpje...
Ontdek de wereld van wijn, wijnbouw en wijnculturen! De in de wereldberoemde stad Bordeaux gelegen "Cité du Vin" onthult u al zijn geheimen.
Het fascinerende natuurfenomeen het Duin van Pilat is zeker een bezoekje waard tijdens uw campingvakantie. Met een hoogte van 110 meter is dit het hoogste duin van Europa. Vanaf de top heeft u een schitterend vrij uitzicht over de hele bassin van Arcachon.
Recht tegenover de Duin van Pilat, naast Arcachon, kunt u op de zandbank van Arguin de wonderen van de natuur ontdekken. Kom ook dit schitterende natuurreservaat verkennen!
De ideale bestemming voor een campingvakantie? De regio Nouvelle-Aquitaine natuurlijk! Deze regio in Zuidwest-Frankrijk kan prat gaan op een heleboel historische schatten, tal van culturele hotspots en heel veel natuur.
Tijdens een bezoek aan de wijngaarden van de Médoc kunt u gepassioneerde wijnbouwers ontmoeten, bijzondere druivensoorten ontdekken, vermaarde wijndomeinen bezoeken en overheerlijke grand cru’s proeven… Kom kennismaken met deze wereldberoemde wijngaarden!
Ontdek de dierenwereld in de Zoo du Bassin d’Arcachon. Klein en groot beleeft er een fantastische vakantie!
De stad Arcachon, gebouwd aan de rand van het bekken van Arcachon, ademt zeelucht. Breng deze zomer uw campingvakantie door aan de oceaan, in Arcachon, en ontdek deze boeiende stad in al haar facetten. De ville d'Hiver met haar charmante villa's in de Allée Faust, de vismijn waar alle soorten vis u lijken toe te lachen of de talloze watersportactiviteiten geven uw vakantie dat vleugje ‘Atlantische Oceaan'. Van hieruit kunt u op verkenning gaan naar de oesterhutten of de paalwoningen in het île aux Oiseaux op een beschermde kusstrook, de ontroerende ongerepte schoonheid aanschouwen of u onderdompelen in de watersportgeneugten die Arcachon te bieden heeft!
Een bezoek aan de stad Biscarrosse mag tijdens uw campingvakantie in de Landes niet ontbreken. U zult beslist onder de indruk raken! Stel u zit heerlijk met uw voeten in het zand, tegenover de prachtige golven van de Atlantische Oceaan, uw blik op de oneindige horizon… U bent zonder enige twijfel in Biscarrosse! Met bijna 15 kilometer aan grote fijnzandstranden en bij surfers hoog aangeschreven golven is Biscarrosse de perfecte locatie voor een kennismaking met surfen, strandvissen, boottochten of gewoon een frisse duik in de Atlantische Oceaan. U kunt natuurlijk ook op uw badlaken heerlijk van de zon genieten terwijl uw kinderen zandkastelen bouwen.
Boek een campingverblijf dicht bij Bordeaux, met uw familie of met vrienden of gezellig met z’n tweetjes … Als regionale hoofdstad van de Aquitaine kan deze prachtige havenstad bogen op een eeuwenoude indrukwekkende geschiedenis. Bordeaux is erin geslaagd, beter dan welke andere stad ook, haar twee gezichten, haar openheid op de zee en haar diepe continentale verankering, succesvol te combineren. Het resultaat is een stad met een uniek karakter en een al even unieke sfeer.
Vlak bij de Atlantische Oceaan en aan de rand van een meer: de stad Parentis-en-Born geniet van een unieke ligging. Tijd voor animaties! Tijdens uw campingvakantie in Parentis-en-Born kunt u misschien wel deelnemen aan het “Fête du lac” of de beroemde Feria waar de bijzondere tradities van het zuidwesten de hoofdrol spelen.
Met zijn prachtige, beroemde, 110 m hoge zandduin biedt Pyla-sur-Mer een adembenemend zicht op het Bassin d’Arcachon langs de ene kant en de dennenbossen van de Landes aan de andere kant. Een aanrader zijn de excursies naar het vogeleiland waar het landschap verandert op het ritme van de getijden. Opmerkelijk zijn de cabanes tchanquées, de houten paalwoningen op het strand. Op het programma voor uw volgende vakantie: de camping in Pyla-sur-Mer in het Bassin d'Arcachon.
×