Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

De diensten van de camping Le Panorama

Tijdens uw vakantie in Panorama du Pyla vindt u alles wat u nodig heeft om uw verblijf zo ontspannen mogelijk te maken. En als u nog vragen heeft, staan onze teams voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bakker
  Kruidenier / Supermarkt
  Toeristische informatie
  Wasserette
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur van kluisjes
  Verhuur koelkast
  Verhuur van fietsen
  Huuraccommodaties Premium
  Waterpunt camper
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Restaurant
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Discotheek 1km
  Geldautomaat 10km

  Een restaurant met panormisch uitzicht over het bassin

  Om een verjaardag te vieren, voor een intiem etentje of om te proeven van de specialiteiten van het zuidwesten kan je terecht in ons panoramische bar-restaurant. Het restaurant, dat uitkijkt over het bassin d'Arcachon, is een van de meest gerenomeerde restaurants van de regio. Een avondje hier zal je niet snel vergeten dankzij het schitterende uitzicht, de inventieve en verfijnde keuken en het warme onthaal door Cathy en Vincent.

  Eat at Joe’s Café

  Op vakantie laat je je keukenschort aan de haak hangen! Ons team van traiteurs komt elke dag met een ander gerecht dat is samengesteld op basis van versproducten, maar bereidt ook de gekende klassiekers als salades, pizza’s, kip, mosselen met friet, hamburgers en zelfs fish and chips. Wij hebben aan alles gedacht voor een zorgeloze vakantie.

  Open van 16/05/2021 tot 13/09/2021

  De kruidenier

  In onze winkel vind je alle basisproducten voor de keuken en voor het dagelijks gebruik van een gezin. Er is verschillende keren per dag vers brood te krijgen en voor de lekkerbekken zijn er ook luxebroodjes. VOns team van fijne gastronomen heeft voor u ook een zorgvuldige selectie gemaakt van lokale wijnen en streekproducten.

  Onze twee bars

  Een van onze bars geeft uit op het zwembad. Je kan dus lekker in het zonnetje genieten van een drankje. De andere bar ligt in de buurt van het restaurant en biedt een panoramisch uitzicht over de duin en het bassin. 

  Het onthaal

  U vindt er alle informatie met betrekking tot het leven op de camping, de animaties, de excursiemogelijkheden in de streek. Er is eveneens een bibliotheek tot uw beschikking waar u kunt genieten van een goede roman. Om in contact te blijven met de buitenwereld is er een postdienst en een verkoop van WiFi tickets. Naargelang het u schikt kunt u lakens, koelkasten en kluisjes huren. Om u vrij te kunnen verplaatsen is er een fietsverhuur tot uw dienst.

  De crêperies

  Pannenkoeken met chocolade of een ijsje… wat kiest u voor uw vieruurtje? Trakteer uzelf op een pannenkoek in de crêperie met uitzicht op zee of naast het zwembad!  De ijsspecialiteiten en honingzoete pannenkoeken worden door Quentin bereid met confituren en andere geheime ingrediënten.

  ×