Na de brand in 2022 en een succesvol 1e seizoen in 2023, staan er in 2024 cottages voor je klaar! Meer info hier

Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping Le Panorama du Pyla

Droomt u van het duin van Pilat? De animatoren van camping Panorama du Pyla nodigen uw bengels van 5 tot 12 jaar uit om de beroemde zandheuvel van alle kanten te leren kennen tijdens de activiteiten van onze kinderclubs. Het ideale moment voor u om met een parapente over het duin te vliegen of lekker te relaxen in het zwembad.

  Onze kinderclubs

  De leden van ons animatieteam verwelkomen uw kinderen en bieden hen diverse en gevarieerde activiteiten. Dat wordt gezellig kletsen, lachen en plezier maken… 

  • Club Kids & Juniors:
   5-12 jaar
   Het hele seizoen

   In de Kids & Juniors Club van de camping kunnen uw kinderen kiezen uit een groot aantal activiteiten. Genoeg om hun vakantie nog leuker te maken!

   • zoutdeeg
   • schatzoeken
   • schilderen
   • sporttoernooien
   • voorbereiden van de shows, al vanaf 5 jaar
   • minidisco
   • olympiade
  • Club Teens:
   13-17 jaar
   Hoogseizoen

   Sport, ontmoetingen, disco... Uw tieners hebben keuze te over dankzij de Teens Club van de camping, die speciaal voor hen is ingericht!

   • beach volleybal
   • tafeltennis
   • tennissen
   • multisportterrein
   • disco
   • petanque

  Openingstijden van de kinderclubs

  Kids & Juniors Club is het hele seizoen geopend

  • Hoogseizoen: 4u/dag, 6 dagen per week
  • Laagseizoen: 2u/dag, 5 à 6 dagen per week

  De Teens Club is alleen geopend van juli tot augustus.

  Onze activiteiten

  Bekijk alle activiteiten die ons animatieteam aanbiedt tijdens uw verblijf op de camping. Sportieve en groepsactiviteiten staan op het programma op camping Yelloh! Village Panorama du Pyla.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquafun
  Zwemlessen
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Paragliding
  Speelzaal
  Collectieve sporten
  Minigolf
  Petanquebaan
  Tennisplein
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren kajakken 20km
  Casino 14km
  Kitesurflessen 14km
  Windsurflessen 7km
  Stand up paddle-lessen 14km
  Surflessen 7km
  Zeillessen 7km
  Lasergame 15km
  Paintball 14km
  Parasailen 12km
  Pretpark 14km
  Avonturenpark 15km
  Vissen
  Waterfiets 15km
  Duik 7km
  Tochtjes te paard of met de pony 14km
  Watersportclub 7km
  Golf 14km

  Een ideale cocktail van sport en ontspanning

  Onze dynamische animatoren voeren je mee op het ritme van de zon: je kan meedoen met de ochtendgymnastiek, de aquafun, creatieve workshops, sporttoernooien (tennis, petanque, ...) en ten slotte wordt er afgesloten met een dansavond in de bar van het campingdorp.

  Zalig nietsdoen is ook mogelijk op onze mooie fijnzandstranden (met of zonder golven) of op de 1500 m² zonneterrassen aan onze zwembaden.

  Fietstocht

  Verken onze mooie bossen en onze grote stranden met de fiets! Je vindt hier kilometers fietspaden met vertrek op de camping, ideaal voor een ontspannend dagje met je gezin of met vrienden. Het is hoog tijd om op uw fiets te springen en de omgeving te verkennen.

  Surfschool

  Vanop de camping vertrekt een shuttle naar het strand la Salie, één van de bekendste surfspots in Frankrijk. Monitoren die erkend zijn door de FFS begeleiden je en leren je het plezier van het surfen ontdekken in de beste omstandigheden.

  Voor meer informatie: Ecole Surf en Buch en Ecole Océan Roots

  Paraglidingscholen

  Ga met vliegschool Fly Pyla en parapenteschool Waggas School het Duin van Pilat vanuit de lucht ontdekken. U kunt hun passie delen. Tandemdopen en initiatiestages worden u aangeboden.

  Voor meer informatie: Flypyla en www.waggaschool.com

  Vissen

  Op het strand bij de camping, aan de voet van de Dune du Pilat, kan je aan Surf Casting (strandvissen) doen. Aan je haak zal je baars en harder vinden. De avonturiers kunnen zich inschrijven voor een dagje vissen op grote vissen! Samen met de professionele bemanning van de vissersboten beleef je een uniek moment op zoek naar een onvergetelijke vangst.

  Zwemles

  Schrijf u in voor de zwemles met Philippe! Op het programma staan: zwemles, vervolmaking in de 4 zwemstijlen en een reddersinitiatie. Philippe verwelkomt u elke dag in juli en augustus, van 9 tot 13 u. Buiten het seizoen: op afspraak.

  ×