Camping aan een meer

Ontdek al onze Yelloh! Village campings die aan een meer liggen. Midden in het groen en in een unieke omgeving geniet u van een 100% ontspannende en relaxte vakantie aan het water.

Camping Meer

Behoefte om er even tussenuit te gaan? Een vakantie aan een meer is de ideale gelegenheid om uit te rusten en weer nieuwe energie op te doen.

Er zijn verschillende Yelloh! Village campings die aan of in de buurt van een meer liggen, een perfecte locatie voor een ontspannende vakantie midden in de natuur en voor het beoefenen van allerlei watersportactiviteiten. Laad uzelf weer helemaal op tijdens uw verblijf op onze campings aan een meer. Geniet van de rust en stilte aan de oevers van het meer om te zonnebaden of een idyllische wandeling rond het meer te maken.

Leef u met de familie uit met leuke activiteiten als kanovaren-kajakken, waterfietsen of zeilen… om maar een paar van de watersportactiviteiten te noemen die onze Yelloh! Village campings aan een meer kunnen aanbieden.

Een vakantie aan een meer is voor liefhebbers van vissen uiteraard de ideale gelegenheid om volop te genieten van de stilte van de omgeving terwijl ze wachten tot de vissen willen bijten!

12 campings gevonden

campings Aquitaine

campings Auvergne

campings Bourgogne

campings Champagne-Ardenne

campings Franche-Comté

campings Languedoc-Roussillon

campings Midi-Pyrénées

campings Pays de la Loire

×