Camping aan een meer

Ontdek al onze Yelloh! Village campings die aan een meer liggen. Midden in het groen en in een unieke omgeving geniet u van een 100% ontspannende en relaxte vakantie aan het water.

Camping Meer

Behoefte om er even tussenuit te gaan? Een vakantie aan een meer is de ideale gelegenheid om uit te rusten en weer nieuwe energie op te doen.

Er zijn verschillende Yelloh! Village campings die aan of in de buurt van een meer liggen, een perfecte locatie voor een ontspannende vakantie midden in de natuur en voor het beoefenen van allerlei watersportactiviteiten. Laad uzelf weer helemaal op tijdens uw verblijf op onze campings aan een meer. Geniet van de rust en stilte aan de oevers van het meer om te zonnebaden of een idyllische wandeling rond het meer te maken.

Leef u met de familie uit met leuke activiteiten als kanovaren-kajakken, waterfietsen of zeilen… om maar een paar van de watersportactiviteiten te noemen die onze Yelloh! Village campings aan een meer kunnen aanbieden.

Een vakantie aan een meer is voor liefhebbers van vissen uiteraard de ideale gelegenheid om volop te genieten van de stilte van de omgeving terwijl ze wachten tot de vissen willen bijten!

Campingdorpen Aquitanië

We heten u en uw familie van harte welkom op onze camping op maar 8 km van het centrum van Bordeaux

Wij verheugen ons erop u te verwelkomen op onze camping midden in de wijngaarden. Kom genieten van het goede leven in de Périgord!

Het Yelloh! Village Le Village Western, van oorsprong een familiebedrijf, ademt die bijzondere sfeer waardoor het uniek, origineel en met geen ander campingdorp te vergelijken is!

Wij heten u van harte welkom in deze ongerepte omgeving aan het meer van Sanguinet. Profiteer van deze ideale omgeving om nieuwe energie op te doen, met maximaal comfort dankzij onze accommodaties.

Met het meer, het witzandstrand, de haven, het bos en de rust is Maguide een plaatje waar we zeventien jaar geleden als een blok voor zijn gevallen.

Wij staan te trappelen om u te ontmoeten! Om de parels van onze prachtige streek met u te delen en ervoor te zorgen dat uw vakantie een uniek moment van comfort en ontspanning in de buitenlucht wordt.

Campingdorpen Champagne-Ardenne

Te midden van meren en bossen, in een unieke omgeving aan de oever van het meer van Der

Campingdorpen Franche-Comté

Een strand op het platteland: directe toegang tot het meer van Clairvaux en een verwarmd zwemparadijs

Campingdorpen Languedoc-Roussillon

Terug naar de basis! Deel met ons een stukje leven in de vrije natuur, dicht bij de dieren midden in een bebost landschap. Al 3 generaties lang een familiebedrijf met respect voor Moeder Natuur.

Campingdorpen Midi-Pyrenëen

Sluit aan bij onze familie en beleef een vrolijke, geanimeerde vakantie in het teken van natuur en ruimte. Gastronomie, gezelligheid en originele activiteiten zijn de sleutelwoorden van uw vakantie in de Gascogne.

Campingdorpen Pays de la Loire

Wij zijn uw scheppers van puur geluk voor uw volgende vakantie. Bij ons wachten u onvergetelijke herinneringen! Welkom bij jou thuis.

Campingdorpen Auvergne

Welkom in het land van de Vulkanen! Natuur, authenticiteit en gastronomie maken uw vakantie tot een onvergetelijk moment.

Campingdorpen Bourgogne

Dit zegt de eigenaar: Kom in het zuiden van de Bourgogne, vlak bij de Jura, met de hele familie voluit genieten van de natuur, midden in een weelderig groene omgeving aan een meer.

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×