Camping aan een meer

Ontdek al onze Yelloh! Village campings die aan een meer liggen. Midden in het groen en in een unieke omgeving geniet u van een 100% ontspannende en relaxte vakantie aan het water.

Camping Meer

Behoefte om er even tussenuit te gaan? Een vakantie aan een meer is de ideale gelegenheid om uit te rusten en weer nieuwe energie op te doen.

Er zijn verschillende Yelloh! Village campings die aan of in de buurt van een meer liggen, een perfecte locatie voor een ontspannende vakantie midden in de natuur en voor het beoefenen van allerlei watersportactiviteiten. Laad uzelf weer helemaal op tijdens uw verblijf op onze campings aan een meer. Geniet van de rust en stilte aan de oevers van het meer om te zonnebaden of een idyllische wandeling rond het meer te maken.

Leef u met de familie uit met leuke activiteiten als kanovaren-kajakken, waterfietsen of zeilen… om maar een paar van de watersportactiviteiten te noemen die onze Yelloh! Village campings aan een meer kunnen aanbieden.

Een vakantie aan een meer is voor liefhebbers van vissen uiteraard de ideale gelegenheid om volop te genieten van de stilte van de omgeving terwijl ze wachten tot de vissen willen bijten!

Campingdorpen Auvergne

Een unieke natuuromgeving tussen meren en vulkanen, met directe toegang tot het meer van Chambon

Ontdek de camping

Campingdorpen Bourgogne

Een rustige en natuurrijke camping aan de oevers van een meer, vlak bij de Jura!

Ontdek de camping

Campingdorpen Aquitanië

Wij staan te trappelen om u te ontmoeten! Om de parels van onze prachtige streek met u te delen en ervoor te zorgen dat uw vakantie een uniek moment van comfort en ontspanning in de buitenlucht wordt.

Ontdek de camping

Met het meer, het witzandstrand, de haven, het bos en de rust is Maguide een plaatje waar we zeventien jaar geleden als een blok voor zijn gevallen.

Ontdek de camping

Campingdorpen Champagne-Ardenne

Te midden van meren en bossen, in een unieke omgeving aan de oever van het meer van Der

Ontdek de camping

Campingdorpen Franche-Comté

Een strand op het platteland: directe toegang tot het meer van Clairvaux en een verwarmd zwemparadijs

Ontdek de camping

Campingdorpen Languedoc-Roussillon

Terug naar de basis! Deel met ons een stukje leven in de vrije natuur, dicht bij de dieren midden in een bebost landschap. Al 3 generaties lang een familiebedrijf met respect voor Moeder Natuur.

Ontdek de camping

Campingdorpen Midi-Pyrenëen

Sluit aan bij onze familie en beleef een vrolijke, geanimeerde vakantie in het teken van natuur en ruimte. Gastronomie, gezelligheid en originele activiteiten zijn de sleutelwoorden van uw vakantie in de Gascogne.

Ontdek de camping

Campingdorpen Pays de la Loire

Beleef een 100% natuurvakantie aan het meer van Jaunay en op 10 kilometer van de stranden van de Vendée

Ontdek de camping

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×