Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Le Village Western

Hourtin, Gironde

« Een camping met een uniek concept: u waant zich op een ranch in de Far West! »

Uw vakantie op camping
Le Village Western

Een campingvakantie is leuk, maar een vakantie op een thema-camping is nog leuker! Reis naar de Far West in het Yelloh! Village Le Village Western, een unieke plek in het hart van de Médoc. U vindt er een schitterend aquapark met 3 verwarmde delen, luxueuze, traditionele en originele accommodaties, ludieke, culturele, bijzondere en ontspannende activiteiten, een uitgebreid dienstenaanbod en zelfs een paardrijcentrum in westernstijl. U bent meteen weg van de thema-architectuur waarin dit stijlvolle ‘Ranch Resort’ opgetrokken is!

 

Vier vakantie in de Nouvelle-Aquitaine en waan u in een andere tijd. In dit beschermde natuurkader tussen het meer, het bos en de oceaan, vergeet u de dagelijkse sleur en komt u gegarandeerd tot rust!

 

Bereid u alvast voor op een originele vakantie en … Go West in de Gironde

Daar word je blij van

 • Een camping in westernstijl die u volledig onderdompelt in de Far West-sfeer
 • Groot verwarmd aquapark: overdekt zwembad, bubbelbad, speelzone voor kinderen, zwemgangen …
 • Ludieke en culturele activiteiten rond het westernthema: goudzoeken, initiatie lasso-werpen, een dromenvanger maken …
 • Professioneel paardrijcentrum op de camping met paardrijles in westernstijl en workshops rond paarden
 • Ongerept en beschermd natuurkader in het hart van het Regionaal Natuurpark van de Médoc en vlak bij de Atlantische Oceaan
Open van 07/05/2021 tot 19/09/2021
Onze receptie: 05 56 09 10 60

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Diensten
 • Activiteiten
 • Zwembad

Nieuwigheden

 • Camping Le Village Western treedt tijdens seizoen 2021 toe tot Yelloh! Village 

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

In het zwemparadijs van camping Le Village Western beleeft u prachtige familiemomenten. Drie verwarmde zwembaden garanderen u een heerlijke tijd! Een buitenzwembad, een peuterbad met speeltuigen voor de kleinsten, een overdekte ruimte … Zwemt u het liefst in de natuur? Super! Vlak bij de camping vindt u het meer van Hourtin-Carcans, maar ook de fijnzandstranden bij de oceaan. Tijdens deze vakantie weet u zich verzekerd van vele uren waterpret. 

Kinderen en tieners

Meer weten?

Uw kinderen ontpoppen zich op camping Le Village Western tot heuse cowboys. In de kinderclubs vermaken ze zich met activiteiten in verband met de Far West en zijn geschiedenis. Origineel, toch? Het wordt dan ook een heel aparte vakantie waar ze prachtige herinneringen aan overhouden. Ontdek snel wat uw kroost in het Yelloh! Village Le Village Western te wachten staat! 

Sport en activiteiten

Meer weten?

Wanneer u op een thema-camping verblijft, hoopt u natuurlijk aan enkele originele activiteiten te kunnen deelnemen. In het Yelloh! Village Le Village Western kan dat inderdaad! Van ’s ochtends tot ’s avonds is er animatie voor de hele familie. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Ontdek meteen wat er tijdens uw vakantie op het programma staat!

Diensten

Meer weten?

Om u een zorgeloos verblijf te garanderen, stelt camping Le Village Western naast een heleboel kwaliteitsdiensten ook een gastvrij team tot uw beschikking dat u met de glimlach helpt. Uw auto hebt u niet nodig want op de ranch gaat alles te voet of te paard: naar het restaurant, de bar, de wasruimte, de kruidenierswinkel … Dit wordt een vakantie uit de duizend! 

In de omgeving

Meer weten?

Uw campingvakantie in de Médoc is een ideale gelegenheid om tal van bezienswaardigheden te ontdekken. De Médoc staat bekend om zijn eindeloze oceaanstranden: het bassin van Arcachon en het duin van Pilat, Soulac-sur-Mer, Lacanau … Verken het estuarium van de Gironde en maak kennis met de dorpen op de oever van de rivier. Ook de steden zijn overigens de moeite waard: Bordeaux met zijn wijnmuseum ‘Cité du vin’ of Pauillac dat  als ‘monument van de wijngeschiedenis’ beschermd is. U ontdekt hier werkelijk ongelooflijke dingen!

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×