Het dienstenaanbod op camping Le Village Western

Om u een zorgeloos verblijf te garanderen, stelt camping Le Village Western naast een heleboel kwaliteitsdiensten ook een gastvrij team tot uw beschikking dat u met de glimlach helpt. Uw auto hebt u niet nodig want op de ranch gaat alles te voet of te paard: naar het restaurant, de bar, de wasruimte, de kruidenierswinkel … Dit wordt een vakantie uit de duizend! 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bakker
  Kruidenier
  Wasserette
  Verhuur van koelvakken
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur koelkast
  Verhuur van fietsen
  Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
  Huuraccommodaties Premium
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Uitzending op groot scherm
  Restaurant
  Conciërgedienst
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Laadpaal elektrisch voertuig 23km
  Wisselkantoor 17km
  Geldautomaat 1.5km
  Shuttledienst tussen de camping en het strand 300m

  De receptie staat steeds paraat

  In het Yelloh! Village Le Village Western verwelkomen de receptiemedewerkers u met de glimlach. Voor alles wat u nodig hebt, kunt u bij hen terecht. Wilt u advies over de mooiste plekjes van de streek en de belangrijkste bezienswaardigheden? De receptiemedewerker wijst u de weg. Hebt u wat vergeten? Geen paniek: bij de receptie kunt u een fiets, een babykit, lakens, handdoeken en zelfs een koelkast huren. U merkt het vanzelf: aan alles is hier gedacht! 

  Go West!

  ‘Ranch River’, het restaurant annex bar met zijn gezellige en originele inrichting, verwent uw smaakpapillen met traditionele streekgerechten. U kunt vast niet weerstaan aan de kaart boordevol originele en kleurrijke suggesties. En de kers op de taart: de Amerikaanse thema-avonden. Zorg dat u erbij bent!

  Eet u liever een hapje op uw kampeerplaats? Ga dan voor een pizza bij snackbar ‘P.B. & sons’. Overheerlijk!

  Nog meer diensten!

  In de ‘General Store’ bent u het hele seizoen lang welkom. In deze kruidenierszaak kunt u terecht voor brood, zoete broodjes en voedingsproducten, maar u vindt er ook streekproducten. En dat is nog niet alles! Deze winkel, die zo uit ‘Het kleine huis op de prairie’ lijkt te komen, heeft ook allerlei producten uit de Far West-wereld in het assortiment: lasso’s, juwelen, hoeden, kleding, accessoires met de afbeelding van een paard …

  De camping heeft verder een eigen wasruimte met wasmachines en een droogtrommel. Uw vakantie op camping Le Village Western wordt enig!

  ×