Het dienstenaanbod op camping Le Village Western

Om u een zorgeloos verblijf te garanderen, stelt camping Le Village Western naast een heleboel kwaliteitsdiensten ook een gastvrij team tot uw beschikking dat u met de glimlach helpt. Uw auto hebt u niet nodig want op de ranch gaat alles te voet of te paard: naar het restaurant, de bar, de wasruimte, de kruidenierswinkel … Dit wordt een vakantie uit de duizend! 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Gemeenschappelijke barbecue
  Bakker
  Kruidenier
  Toeristische informatie
  Wasserette
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur koelkast
  Verhuur van fietsen
  Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
  Huuraccommodaties Premium
  Contactloos betalen
  Pizzeria
  Waterpunt camper
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Restaurant
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Laadpaal elektrisch voertuig 17km
  Slagerij 2km
  Wisselkantoor 50km
  Kapper 2km
  Discotheek 30km
  Geldautomaat 2km
  Kruidenier / Supermarkt 2km
  Multimediaruimte 18km
  Shuttledienst tussen de camping en het strand 300m
  Pendelbus naar het dorp 300m
  Internationale dagbladen 2km
  Verkoop van vis en schaal- en schelpdieren 1.5km

  Go West!

  ‘Ranch River’, het restaurant annex bar met zijn gezellige en originele inrichting, verkozen tot Yelloh! Restaurant in 2023, verwent uw smaakpapillen met traditionele streekgerechten. U kunt vast niet weerstaan aan de kaart boordevol originele en kleurrijke suggesties. En de kers op de taart: de Amerikaanse thema-avonden. Zorg dat u erbij bent!

  Eet u liever een hapje op uw kampeerplaats? Ga dan voor een pizza bij snackbar ‘P.B. & sons’. Overheerlijk!

  De receptie staat steeds paraat

  In het Yelloh! Village Le Village Western verwelkomen de receptiemedewerkers u met de glimlach. Voor alles wat u nodig hebt, kunt u bij hen terecht. Wilt u advies over de mooiste plekjes van de streek en de belangrijkste bezienswaardigheden? De receptiemedewerker wijst u de weg. Hebt u wat vergeten? Geen paniek: bij de receptie kunt u een fiets, een babykit, lakens, handdoeken en zelfs een koelkast huren. U merkt het vanzelf: aan alles is hier gedacht! 

  Nog meer diensten!

  In de ‘General Store’ bent u het hele seizoen lang welkom. In deze kruidenierszaak kunt u terecht voor brood, zoete broodjes en voedingsproducten, maar u vindt er ook streekproducten. En dat is nog niet alles! Deze winkel, die zo uit ‘Het kleine huis op de prairie’ lijkt te komen, heeft ook allerlei producten uit de Far West-wereld in het assortiment: lasso’s, juwelen, hoeden, kleding, accessoires met de afbeelding van een paard …

  De camping heeft verder een eigen wasruimte met wasmachines en een droogtrommel. Uw vakantie op camping Le Village Western wordt enig!

  ×