Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping Le Village Western

Op camping Le Village Western bent u meteen in vakantiestemming. In een beschermd natuurgebied in het hart van de Médoc ontdekken uw kleine cowboytjes dankzij onze kinderclub voor 5- tot 12-jarigen diverse activiteiten in verband met de geschiedenis van de Far West. Ook aan u is gedacht: een initiatie lassowerpen, goudwassen, paardrijden …  en nog veel meer verrassingen!

  Onze kinderclubs

  Uw kinderen ontpoppen zich op camping Le Village Western tot heuse cowboys. In de kinderclubs vermaken ze zich met activiteiten in verband met de Far West en zijn geschiedenis. Origineel, toch? Het wordt dan ook een heel aparte vakantie waar ze prachtige herinneringen aan overhouden. Ontdek snel wat uw kroost in het Yelloh! Village Le Village Western te wachten staat! 

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Hoogseizoen

   Uw kroost beleeft een heerlijke tijd met alle nieuwe vriendjes in de Kids Club. De animatoren hebben een schitterend programma samengesteld:

   • Knutselen
   • Indianenverhalen lezen
   • Tipi’s bouwen
   • Olympiades in westernstijl
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Hoogseizoen

   Voor de 8- tot 12-jarigen is er de Juniors Club. Ze hebben er de tijd van hun leven met tal van verrassende activiteiten die u alleen op deze camping vindt:

   • Indiaanse gezelschapsspellen
   • Ecologische bewustmaking
   • Indiaanse ambachten
   • Olympiades in westernstijl

  Openingstijden van de kinderclubs

  De kinderclubs zijn het hele seizoen open:

  • Van maandag tot vrijdag, 2 uur per dag

  Onze activiteiten

  Wanneer u op een thema-camping verblijft, hoopt u natuurlijk aan enkele originele activiteiten te kunnen deelnemen. In het Yelloh! Village Le Village Western kan dat inderdaad! Van ’s ochtends tot ’s avonds is er animatie voor de hele familie. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Ontdek meteen wat er tijdens uw vakantie op het programma staat!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquagym
  Knutselworkshop
  Strandvolleybal
  Zwemlessen
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Collectieve sporten
  Pingpongtafels
  Waterpolo
  Ruitercentrum
  Petanquebaan

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquafun 1km
  Pottenbakken 30km
  Kanovaren kajakken 8km
  Casino 35km
  Zeilwagen rijden 29km
  Klimlessen 25km
  Kitesurflessen 4km
  Fitnesslessen 17km
  Windsurflessen 1km
  Lessen skateboard / skates / BMX 28km
  Stand up paddle-lessen 8km
  Surflessen 10km
  Tennislessen 500m
  Zeillessen 8km
  Yogalessen 2km
  Escape game in de openlucht 17km
  Explore game 18km
  Kermis 30km
  Geocaching 500m
  Pedaalkarts 35km
  Lasergame 35km
  miniboerderij 12km
  Paintball 3km
  Parasailen 20km
  Avonturenpark 12km
  Vissen 1km
  Waterfiets 500m
  Speelzaal 30km
  Kabelskiën 1km
  Boogschiet 27km
  Tokkelbanen 12km
  Vliegen met een luchtballon 34km
  Mountainbike / Freeride 10km
  Wakeboard 1km
  Watersportclub 8km
  Golf 30km
  Minigolf 500m
  Pumptrack 36km
  Bioscoopzaal 2km
  Gewichten- / fitnesszaal 18km
  Skatepark 500m
  Voetbalveld 2km
  Tennisplein 300m
  Multisportterrein 500m

  Er was eens …

  U verwacht uiteraard activiteiten in verband met het westernthema en zo zijn er heel wat. De workshops op de camping zijn gewijd aan de activiteiten van cowboys, trappers, indianen en zelfs goudzoekers. Wat dacht u van een initiatie lasso-werpen, goudwassen (om goudschilfers in de rivier te vinden), messenwerpen, tomahawks gooien of wol spinnen? Best originele bezigheden tijdens een campingvakantie!

  Wilt u graag nog meer leven in de brouwerij? Excuseer, op de ranch? Op dan naar het paardrijcentrum van de camping waar u leert paardrijden in westernstijl. De kids maken ondertussen een ritje op een pony (vanaf 2 jaar) of genieten van een ludieke ontdekkingstocht te paard (vanaf 7 jaar). Geheel in stijl kunnen de kinderen zich daarna uitleven op de speelweide met houten speeltoestellen in 100% western-sfeer. Het wordt een echte Far West-vakantie!

  Waag u aan diverse watersporten

  Verblijft u op een camping in de buurt van het meer van Hourtin-Carcans, dan kunt u allerlei watersporten uitproberen! Kitesurfen, stand-up paddle, windsurfen … er is voor elk wat wils! Het maakt echt niet uit hoe goed u bent: zowel professionals als debutanten komen aan hun trekken.

  Even verderop ligt het oceaanstrand van Hourtin waar u kunt surfen. Het is de favoriete sport in deze regio. Wedden dat ook u het heerlijk vindt om over de golven te zoeven terwijl u van een schitterend uitzicht over de zandduinen geniet?

  Verken nieuwe horizonten

  Liefhebbers van fiets- en wandeltochten worden in en om Hourtin op hun wenken bediend. Tussen het meer, het bos en de oceaan ontdekt u de geheime parels van de regio dankzij de talrijke aangelegde fietsroutes. Verblijft u op camping Le Village Western, dan beschikt u over een ideale uitvalsbasis om het Pays Médoc en zijn vele hotspots te bezoeken. Aarzel niet om bij de receptie advies te vragen. Onze teams helpen u met de glimlach op weg!

  ×