Zwemparadijs op camping Le Village Western

In het zwemparadijs van camping Le Village Western beleeft u prachtige familiemomenten. Drie verwarmde zwembaden garanderen u een heerlijke tijd! Buitenzwembad, peuterbad en waterspeeltuinen voor de kleintjes, grote glijbanen, Balinees bad, overdekte ruimte… Zwemt u het liefst in de natuur? Super! Vlak bij de camping vindt u het meer van Hourtin-Carcans, maar ook de fijnzandstranden bij de oceaan. Tijdens deze vakantie weet u zich verzekerd van vele uren waterpret. 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Rechtstreekse toegang tot het meer
  Waterspeeltuin
  Bubbelbaden
  Massagebanken met Bubbels
  Balneotherapiezwembad
  Lagune
  Peuterbad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  Het aquapark, pure zaligheid

  Om te zwemmen, plezier te maken, te relaxen, te zonnebaden of simpelweg te genieten kunt u de hele dag terecht in het sublieme zwemparadijs van het Yelloh! Village Le Village Western. De 3 zwembaden, die het hele seizoen verwarmd worden, zijn gewoon super! Kies een ligstoel of een ‘homemade’ Adirondack bank uit en geniet van een welverdiende rustpauze op het zonneterras. Zin om van een glijbaan te roetsjen? Laat u verleiden door de 3 superglijbanen van het zwemparadijs. En de kinderen? Die gaan zich lekker uitleven in de waterspeeltuin of het peuterbad. 

  Overdekte ruimte voor de hele familie

  De prachtige overdekte aquaruimte met grote ramen weet u vast te bekoren. Alles is ontworpen voor het welzijn van iedereen. Sportievelingen kunnen baantjes trekken in één van de twee 25 meter lange zwemgangen. Geniaal, niet? Hebt u zich flink uitgeleefd, dan kunt u lekker relaxen en ontspannen op de massagebanken en in de bubbelbaden. En dat is nog niet alles! In deze ruimte met hoog zen-gehalte, vindt u ook een sanarium (een combinatie van een sauna en een hamam). Lijkt het u wel wat, deze overdekte ruimte?

  Zoetwater of zoutwater?

  Op slechts 500 meter van de camping – 10 minuutjes lopen dus – ligt het meer van Hourtin-Carcans. De kleintjes zijn er uren zoet met emmertjes en schepjes, voor de ouderen zijn er watersportactiviteiten. Terwijl de jongsten genieten van een zwempartijtje op het bewaakte strand, wagen de tieners – en waarom ook mam en pap niet? – zich aan kitesurfen, stand-up paddle of windsurfen. Klaar voor een bijzondere familiedag bij het water?

   

  Zwemt u liever in de zee? Dat kan ook! Op slechts 10 km van de camping liggen de schitterende oceaanstranden van Hourtin. Geniet van de zuivere zeelucht op de eindeloze witte zandstranden die uitnodigen tot een frisse duik in de oceaan!

  ×