Camping Lacanau Océan

Criteria wissen
Kom surfen op de golven van de Zuidelijke Atlantische Oceaan! Met 14 kilometer fijne zandstranden langs de Atlantische oceaan, een meer en een vijver omzoomd met dennen, brem en steekbrem is Lacanau Océan de ideale plaats voor uw volgende vakantie. De stad waarvan de geschiedenis en de identiteit nauw verbonden zijn met de oceaan, bevindt zich op nauwelijks vijftig kilometer afstand van Bordeaux. De prachtige villa's aan zee die dateren uit het begin van de 20ste eeuw, het 15 kilometer lange zandstrand en de krachtige golven die uitstekend geschikt zijn om te windsurfen, de grote duinen en de speciale atmosfeer die er heerst, zorgen ervoor dat u met volle teugen kan genieten van de zeelucht in Lacanau!

Uw zoekresultaten: 2 Campings

Campingdorpen Gironde

Vakantie op een camping Lacanau Océan

Tijdens uw campingvakantie in Lacanau in de Gironde (her)ontdekt u het plezier van een vakantie in de volle natuur. Met kilometers wandel- en fietspaden die zich slingeren langs meren, moerassen, dennen en duinen ontdekt u de charme van een verblijf in het Zuidwesten. Voor afwisseling zorgt u zelf tijdens uw verblijf: na de golven van de Atlantische oceaan getrotseerd te hebben, kunt u rustig relaxen op een van de stranden aan het meer van Lacanau.

Een fietstocht vanuit Lacanau in zuidelijke richting tot aan het beroemde bassin van Arcachon brengt u langs de typische dorpen van de oesterkwekers. Noordwaarts kruist u de route van de trotse kastelen van de Médoc en hun wijndomeinen met prestigieuze namen...

Camping Lacanau Océan

Maar Lacanau staat ook bekend voor zijn voortreffelijke infrastructuur en voorzieningen: casino, bioscoop, golfterreinen,... Zoals in iedere badplaats is alles er voorzien voor het comfort, het plezier en het welzijn van de vakantiegangers!

 

www.medoc-atlantique.com

×