Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Les Grands Pins

Lacanau Océan, Gironde

« Direct aan de oceaan, met verwarmd zwembad, glijbanen en wellnesscentrum! »

8.7 10 1091 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Les Grands Pins

Sluit uw ogen, adem in en stel u open voor de geur van zeewater, het geruis van de golven en de warmte van de zon op uw huid. Hier bevindt u zich op een fantastische camping in de Gironde, in het Yelloh! Village Les Grands Pins. De midden in een groot dennenbos en beschermd natuurgebied gelegen camping biedt u een netwerk van meer dan 100 km aan fietspaden voor de mooiste tochten door het bos. Verder hebt u via een pad door de duinen direct toegang tot de oceaan, is er een groot aquapark met lagune en waterglijbanen, een Zen-zwembad voor volwassenen en een wellnesscentrum.

 

Op camping Les Grands Pins vindt u met een groot aanbod aan winkels alles wat u maar nodig hebt. Voor sportievelingen worden op de camping surflessen gegeven, terwijl meer Bourgondische gasten kunnen genieten van de wijnen van de Médoc en de streekkeuken van het Zuidwesten. Er valt genoeg te ontdekken.

Daar word je blij van

 • Directe toegang tot de oceaan (350 m) met een groot en mooi fijn zandstrand
 • Opgetrokken in terrasvorm in een dennenbos van 12 hectare tussen duinen en bossen
 • ’La Baïne’, een mooi verwarmd aquapark met een lagune, een buitenrivier, overdekte zwembaden met balneoruimte, recreatiebad en glijbanen
 • Een Zen verwarmd zwembad voor volwassenen
 • Een spa met alle faciliteiten voor wellness, modelages, hamam, bubbelbad
 • Een surfschool ter plaatse en 100 km aan fietspaden met de start bij de camping
Open van 21/05/2021 tot 13/09/2021
Onze receptie: +33 (0)5 56 03 20 77

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Diensten
 • Activiteiten
 • Zwembad

Nieuwigheden

 • Nieuwe kampeerplaatsen , en
 • Een nieuwe bar

Les Grands Pins op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Tijdens uw vakantie op camping Les Grands Pins geniet u van waterplezier in al zijn vormen! Het verkwikkende effect van de oceaan, de verkoeling van het aquapark “La Baïne” en zijn waterglijbanen, de totale ontspanning in het grote bad van het Zen-zwembad voor volwassenen

Wellness

Meer weten?

Wie echt eens heerlijk wil relaxen kan op camping Les Grands Pins terecht in wellnesscentrum Cocoon. Hier kunt u zich totaal ontspannen, uw lichaam laten uitrusten en nieuwe energie opdoen. Sauna, bubbelbad, hamam, hydromassage-bad, kleurendouches, Scandinavische douches, modelages, lichaams- en gezichtsbehandelingen: vertrouw u toe aan de toegewijde zorg van onze experts.

Kinderen en tieners

Meer weten?

In Yelloh! Village Les Grands Pins zullen uw kinderen het uitstekend naar hun zin hebben: gratis miniclubs met drietalige, dynamische en vriendelijke begeleiders, spelvoorzieningen en ontdekkingsactiviteiten in een beschermde setting: kinderen van alle leeftijden vinden er iets van hun gading en maken er nieuwe vrienden. 

Sport en activiteiten

Meer weten?

Te midden van grote ruimten, tussen stranden, meren en de oceaan kan je kiezen voor een sportieve of een rustige vakantie. De camping Les Grands Pins biedt je een goede mix van activiteiten ter plaatse of in de buurt, zodat je volop kan genieten van je verblijf aan de Atlantische kust.

Diensten

Meer weten?

In het Yelloh! Village Les Grands Pins kunt u ter plaatse van een groot aantal diensten gebruik maken: restaurant, bar, snackbar, grillroom, pizzakiosk, supermarkt, bakkerswinkel, wasserette… Profiteer van al deze voorzieningen! Ze maken u van openings- tot sluitingstijd het leven makkelijker en uw campingverblijf een nog groter succes!

In de omgeving

Meer weten?

Uw vakantie in Yelloh! Village Les Grands Pins staat in het teken van de oceaan, de duinen en pijnbomen! U bevindt zich hier midden in een streek die wereldwijd bekend staat om zijn glijsporten, zijn ongerepte natuur, zijn "joie de vivre" en zijn gastronomie. Ontdek deze fantastische camping aan de Atlantische kust!

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×