•  
 •  
Camping Les Grands Pins Lacanau Océan, Gironde

Direct aan de oceaan, met verwarmd zwembad, glijbanen en wellnesscentrum!

8.7 10 2203 scores Recensies
Boek uw verblijf

Speciale aanbiedingen camping Les Grands Pins

_
 • Aanbieding ½ pension

  Profiteer van het halfpension en van de aantrekkelijke tarieven voor zowel volwassenen als kinderen!*

  Vergeet je schort, je fornuis, je keuken en schuif gewoon bij aan tafel!
  Neem je tijd 's morgens en 's avonds en hou je niet langer bezig met het ontbijt en het avondmaal. Er is een tarief voor volwassenen en een tarief voor kinderen jonger dan 12 dat het ontbijt en het avondmaal* omvat.

  * Aanbod geldig op bepaalde data en in bepaalde campingdorpen, afhankelijk van de beschikbaarheid. Zie de tariefpagina's van de deelnemende campingdorpen om de geldigheidsperiodes en tarieven te kennen.

  Geldig het hele seizoen
   persoon ouder dan 12 jaar : 25 €/dag
  kinderen van 4 tot -12 jaar : 17 €/dag
   kinderen van 2 tot -4 jaar : 7 €/dag

 • Speciale aanbieding Wellness Ontdekkingsforfait

  Yelloh! Village draagt uiterste zorg voor u tijdens uw campingvakantie!

  Dankzij ons wellness ontdekkingsforfait geniet u van een gezichtsverzorging en een modelage aan een laag prijsje! De verzorging zal uw gezicht doen opfleuren terwijl de modelage voor ontspanning en een gevoel van welbehagen zorgt... De ideale cocktail om weer in vorm te komen op een relaxte wijze.

  Om hiervan te kunnen genieten, vraagt u de optie "Wellness ontdekkingsforfait" op het ogenblik van uw reservering.

  Speciaal aanbod onder voorbehoud van beschikbaarheid, enkel geldig op reservatie met accommodatie.

  Wellnesscentrum
  69€* voor een gelaatsverzorging en een modelage
  *Speciaal aanbod onder voorbehoud van beschikbaarheid. Prijs per persoon.

 • Speciale Aanbieding lang verblijf

  Blijf langer en profiteer van -10%* op uw volgende vakantie!

  Kom je herbronnen dicht bij de natuur en geniet nog langer van de openlucht. Met de aanbieding lang verblijf wordt uw vakantie bij Yelloh! Village nóg goedkoper! 

   

  * Aanbieding geldig op basis van beschikbaarheid. Raadpleeg de tariefpagina’s van elk campingdorp voor de geldigheidsvoorwaarden. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

  -10% voor elk verblijf van minimaal 10 nachten
  vanaf de opening tot 05/07 en van 31/08 tot de sluiting

  voor kampeerplaatsen en huuraccommodaties

 • Offre Découverte Surf Les Grans Pins

  Surf tijdens uw campingverblijf met de hele familie of met vrienden in een bijzondere omgeving.

  Houdt u van surfen? Wilt u de populairste sport van Lacanau-Océan wel eens uitproberen? Op camping Les Grands Pins hebben wij de juiste aanbieding voor u! Surfschool ‘Bo and Co’, ingeplant midden op de camping, maakt alle sportliefhebbers blij! Bij Bernard en Olivier, doorgewinterde surfers, bent u van harte welkom, zowel voor lessen voor beginners, lessen voor gevorderden en stages als voor de verhuur van surfmateriaal. En voor campinggasten alles tegen speciale prijzen natuurlijk! Of u nu net begint of vergevorderd bent, onze twee professionele surfers coachen u met veel plezier tijdens een twee uur durende kennismakingsles.

  Profiteer van deze speciale aanbieding op camping Les Grands Pins. Yelloh! Village biedt u de mogelijkheid om tijdens uw vakantie te leren surfen. Word ook een professionele surfer!

   

  Speciale aanbieding: € 30/per persoon per les van 2 u (voorkeurstarief bij online reservering tegelijk met uw verblijf)

 • Offre Vélodysée Les Grands Pins

  Vergeet tijdens een campingvakantie de auto en kies voor de fiets!

  Tijdens een verblijf in Lacanau profiteert u van een uitgebreid netwerk van fietspaden door het bos van de Landes. Camping Yelloh! Village Les Grands Pins heeft sinds 2013 het label Accueil Vélo en verwelkomt fietstoeristen die met name de beroemde fietsroute ‘VELODYSSEE’ volgen. Komt u op de fiets door Lacanau? Uitstekend idee! Dan kunt u profiteren van een speciale aanbieding bij Yelloh! Village. Een overnachting op een kampeerplaats voor € 7 per persoon. Krijgt u nu niet onmiddellijk zin om op de fiets te springen?

  Dus als u langs de beroemde Vélodyssée fietst, geniet dan van een relaxmoment op camping Les Grands Pins. Met een persoonlijke ontvangst en heel veel diensten ter plaatse bent u verzekerd van een break waar u meer dan gelukkig van wordt.

   

  Bijzondere aanbieding: € 7/per persoon per nacht op een kampeerplaats (maximaal 2 overnachtingen, behalve in de maanden juli-augustus, ter plaatse reserveren)

Laatst bezochte campings
×