De diensten van de camping Les Grands Pins

In het Yelloh! Village Les Grands Pins kunt u ter plaatse van een groot aantal diensten gebruik maken: restaurant, bar, snackbar, grillroom, pizzakiosk, supermarkt, bakkerswinkel, wasserette… Profiteer van al deze voorzieningen! Ze maken u van openings- tot sluitingstijd het leven makkelijker en uw campingverblijf een nog groter succes!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Laadpaal elektrisch voertuig
  Bakker
  Kruidenier / Supermarkt
  Toeristische informatie
  Wasserette
  BBQ of plancha Verhuur
  Verhuur van koelvakken
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur van kluisjes
  Verhuur van fietsen
  Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
  Huuraccommodaties Premium
  Waterpunt camper
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Uitzending op groot scherm
  Restaurant
  Postdienst
  Services All Season
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kapper 1.5km
  Discotheek 1.5km
  Geldautomaat 1.5km

  Om de maaltijden eenvoudiger te maken

  Vanaf 8.00 u kunt u terecht op het terras van de bar voor een ontbijt bereid met lokale kwaliteitsproducten.

  Vanaf lunchtijd is het druk op het dorpsplein van de camping. U kunt er terecht voor complete, uitgebalanceerde maaltijden die naar uw wensen worden samengesteld en ter plaatse op het terras gegeten of meegenomen kunnen worden. Geniet van een glas in de bar ‘Le Line Up’ en kies een plekje uit op het terras met uitzicht op het podium of in de 180 m² grote zaal waar u alle sportwedstrijden kunt volgen. Van het ontbijt tot het aperitief is ‘Le Line Up’ de ontmoetingsplek bij uitstek. Mis in geen geval het Happy Hour: elke avond tussen 6 en 7!

  Kies 's avonds voor ons restaurant La Franquette. Op het menu: grillgerechten, hamburgers, zeevruchten, salades en andere lekkernijen. Trakteer jezelf op een uniek moment op ons terras terwijl de zon ondergaat, of geniet van een feestelijke avond terwijl je naar de show kijkt.

  U haalt liever iets lekkers af? Afspraak op het Dorpsplein waar u bij onze Kiosk een pizza kunt scoren, terwijl bij onze traiteurdienst dagverse gerechten, kip, paella … te verkrijgen zijn. Uw smaakpapillen worden sowieso verwend!

  Om je verblijf gemakkelijker te maken

  Zodra de camping open is, kunt u van alle diensten gebruikmaken: wasruimte, wifi, servicestation voor campers, laadpalen voor elektrische voertuigen, barbecueplaatsen en sanitaire voorzieningen met automatische vaatwasmachines, waarvan er één is voorzien van verwarming en een toegangshelling voor personen met beperkte mobiliteit. Bij de receptie kunt u de meest uiteenlopende zaken huren: fietsen, een koelvak (bij de ingang van elk sanitairblok) of een kluisje (bij de receptie), lakens en handdoeken. De surfschool BO&CO stelt ter plaatse surfmateriaal ter beschikking.

  Op zoek naar toeristische informatie? Het receptieteam is ook elke dag beschikbaar om je advies te geven over toeristische activiteiten.

  Aangename momenten

  Om u te ontspannen op het einde van de dag kan u de cocktail van de dag komen drinken op het grote terras, een partijtje biljart spelen, luisteren naar een muziekgroep of gewoon iets drinken met de vrienden ... Maak volop gebruik van het terras aan de rand van ‘La Baïne', hier bevindt zich het centrum van het dorp met iedere avond ambiance rond het podium ...

  Makkelijk boodschappen doen voor een nog makkelijkere vakantie

  U vindt ter plaatse alles wat u nodig hebt: een Spar supermarkt met groente en fruit, versproducten, biologische producten, diepvriesproducten, een wijnkelder, ansichtkaarten, maar ook strandartikelen…

  Bij de supermarkt kunt u een gasbarbecue huren.

  Naast de supermarkt is een bakkerswinkel met heel veel verschillende soorten brood en broodjes.

  ×