Ons contacteren

Informatie en reservering :

Contacteer onze centrale

Van maandag tot vrijdag van 9u tot 19u
Zaterdag van 9 tot 18u

+31 (0)2 04 990 739

U wilt een toelichting? Informatie over het dorp?

Neem contact op met uw hosts. Zij helpen u graag.

Yelloh! Village verzamelt de gegevens uitsluitend om uw reservering te beheren en uit te voeren, om zijn diensten te optimaliseren en te personaliseren, en om uw persoonlijke ruimte te kunnen aanmaken.

Deze informatie kan ook elektronisch worden verwerkt voor gebruik door de marketing- en boekhouddiensten van Yelloh! Village, voor de verwerking van uw bestellingen en het beheer van uw klantaccount, voor de uitvoering van marketingonderzoeken en statistische studies die ons in staat stellen u de meest geschikte aanbiedingen te doen, voor de opvolging van de kwaliteit van onze diensten en voor commerciële prospectieactiviteiten. De gegevens zullen worden bewaard gedurende maximaal 3 jaar te rekenen vanaf ons laatste contact.

Conform de wet aangaande ‘informatica en vrijheden’ van 6 januari 1978, zoals gewijzigd, en de Europese Verordening Gegevensbescherming (GDPR) wijzen wij u erop dat u beschikt over een recht op inzage, rechtzetting, schrapping, beperking en overdraagbaarheid, en dat u bezwaar kunt maken tegen of een klacht kunt indienen wegens de verwerking van uw gegevens. Wenst u deze rechten uit te oefenen, dan verzoeken wij u zich tot de Gegevensbeschermingsfunctionaris van Yelloh! Village te wenden (adres: dpo@yellohvillage.com) of tot de Klantendienst van Yelloh! Village (postadres: 7 route du môle, 30220 AIGUES MORTES – FRANKRIJK).

Klacht

Beste klant,

 

Wij doen ons uiterste best om uw vakantie op een perfecte manier te laten verlopen. Wij hopen dan ook dat u een uitstekende vakantie-ervaring opdeed bij Yelloh! Village. Indien u, ondanks alles, niet volledig tevreden bent, aarzel dan niet om ons uw opmerkingen over te maken door een schrijven het volgende adres:

 

Yelloh! Village
Service clientèle
BP 68
30220 Aigues Mortes
France

 

Wij zullen zo snel mogelijk gevolg geven aan uw schrijven.

 

Met vriendelijke groeten,

Het Yelloh! Village team

×