Camping Montalivet-les–Bains

Kiezen voor een campingvakantie in Montalivet-les-bains betekent op ontdekking trekken naar een gedroomde vakantieplek in Les Landes du Médoc.

Vakantie op een camping Montalivet-les-Bains

Fijne zandstranden zo ver het oog reikt, vlak aan de Atlantische oceaan, wandelpaden die door de bossen slingeren en door les Landes du Médoc: de hele familie kan hier in alle vrijheid rust zoeken.

Kom wat frisse oceaanlucht opsnuiven en uw batterijen opladen in Gironde. Het buitenleven is hier bijzonder belangrijk: in de jaren 50 werd hier het eerste naturistencentrum van Frankrijk geopend. Vandaag zal deze voorliefde voor vrijheid en natuur ook uw verblijf kenmerken. Vergeet ook niet eens een bezoekje te brengen aan de beroemde markt met meer dan 200 standen die elke dag geopend zijn.

U kunt hier naar hartenlust koopjes doen of proeven van de streekproducten: reizen doet u ook in uw bord! Uw campingvakantie in Montalivet-les-Bains, op slechts 80 km van Bordeaux, staat volledig in het teken van de natuur en de oceaan!

Met meer dan 12 kilometer strand, bijna 6000 hectare bos, 40 kilometer wandelpaden en 30 kilometer fietspaden zal het aan activiteit niet ontbreken tijdens uw vakantie in het kuststadje Montalivet-les-Bains... Zeilen, paardrijden, fietsen of water- en landsporten: iedereen vindt wat hij zoekt voor een heerlijke campingvakantie in Les Landes.

Maak van uw verblijf gebruik om te genieten van alles wat de oceaan te bieden heeft: vis en schaaldieren en vooral oesters, een echte lokale specialiteit.

Camping Montalivet-les-Bains

Na uw campingvakantie in Montalivet-les-Bains wilt u maar één ding: volgend jaar terugkomen!

×