Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Médoc Océan

Vensac, Gironde

« Een camping in het hart van een ongerept natuurgebied met animatie voor de hele familie »

Uw vakantie op camping
Médoc Océan

Geniet van een geslaagde vakantie in het Yelloh! Village Médoc Océan in de Gironde! U kunt er rekenen op ruimte, natuur, comfort en amusement dankzij het grote aquapark met golfslagzwembad, topklasse cottages in een voetgangerswijk, dag- en avondactiviteiten voor groot en klein, kwaliteitsdiensten … U kunt zich geen betere bestemming voorstellen voor uw vakantie aan de Atlantische kust!

 

Vlak bij de camping verkent u het kustlandschap, de dennenbossen, de uitgestrekte wijndomeinen en het grootste estuarium van Europa. De talloze fietsroutes brengen u naar authentieke, gastvrije en charmante plekjes. Hebben we u overtuigd? Uw volgende vakantie brengt u door in Soulac-sur-Mer op camping Médoc Océan!

Daar word je blij van

 • Op slechts 10 km van de schitterende stranden van de Médoc bij de Atlantische Oceaan
 • Groot zwemparadijs met golfslagzwembad, wildwaterbaan, glijbanen, waterspeeltuigen …
 • Talloze activiteiten ter plaatse voor groot en klein: kinderclub en gevarieerd dag- en avondprogramma
 • Camping in de ongerepte natuur omgeven door dennenbossen, wijndomeinen en eindeloze stranden
 • Uitgebreid dienstenaanbod ter plaatse: restaurant, bar, wasruimte …
Open van 19/06/2021 tot 04/09/2021
Onze receptie: +33 (0)5 64 55 00 65

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Diensten
 • Activiteiten
 • Zwembad

Nieuwigheden

 • Camping Médoc Océan treedt tijdens seizoen 2021 toe tot Yelloh! Village
 • Nieuw aquapark met golfslagzwembad, wildwaterbaan, glijbanen, waterspeeltuigen …
 • Een nieuwe wellnessruimte met spa, sauna, modelages ...

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Houdt u van de zon? Tuurlijk! Houdt u van zwemmen? Uiteraard! Op dan naar het Yelloh! Village Médoc Océan en zijn aquapark met golfslagzwembad, wildwaterbaan, spa, reusachtige glijbanen … Het beloven onvergetelijke dagen te worden met de familie!

Wie van de zee houdt, kan met volle teugen genieten van de stranden van de Médoc in de nabijheid van de camping.

Wellness

Meer weten?

Tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village Médoc Océan wordt u verwend, vertroeteld, in de watten gelegd … De wellnessruimte van de camping verwelkomt u in een zen-sfeer voor een moment van pure ontspanning. Kies voor een modelage of doe nieuwe energie op in de spa. Alles is hier gericht op uw geluk!  

Kinderen en tieners

Meer weten?

Kinderen zijn dol op campingvakanties! Nieuwe vriendjes maken, zich vermaken in de kinderclubs, ravotten dankzij de speciale infrastructuur voor kinderen, deelnemen aan sporttoernooien  … Het Yelloh! Village Médoc Océan heeft overal aan gedacht om het kinderen van 5 tot 17 jaar naar de zin te maken. Ontdek meteen het vakantieprogramma van uw kroost!

Sport en activiteiten

Meer weten?

Een sportieve vakantie? Aquafun, dansen, trektochten … Een familievakantie? Boogschieten, ponyritjes … Een watersportvakantie? Surfen, stand-up paddle, kitesurfen … Activiteiten ter plaatse of in de buurt, op de wal of op het water, alleen of in teamverband … Er is voor elk wat wils op camping Médoc Océan. Van welke vakantie droomt u zelf?

Diensten

Meer weten?

Camping Médoc Océan biedt u een reeks eenvoudige en handige diensten aan zodat uw verblijf op wieltjes loopt. De receptie verstrekt u belangrijke informatie en toeristische tips, het restaurant vervult al uw culinaire wensen, de kruidenier heeft alles in huis wat u in de supermarkt vergat, dankzij de wasruimte loopt iedereen er netjes bij … Vertrouw op ons voor een geslaagde vakantie!

In de omgeving

Meer weten?

Tijdens uw vakantie op camping Médoc Océan valt heel wat te ontdekken. Verken de stranden van de Médoc, leer surfen op de golven en ontdek de familiale badsteden Soulac-sur-Mer en Montalivet. Struin over de markten in de typische dorpen, bezoek de beroemde wijngaarden van de Médoc, verken de natuurgebieden en maak kennis met het authentieke karakter van de Gironde, tussen land en zee. Er zijn zoveel plekken om te ontdekken!

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×