Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping Médoc Océan

Ruikt u de dennengeur al? Hij begeleidt u bij al uw activiteiten op camping Médoc Océan: bij het golfslagzwembad en de wildwaterrivier, tijdens uw ponyrit, op de boogschietbaan … Zelfs in de kinderclubs voor 5- tot 12-jarigen waar uw oogappels zich vermaken met olympiades,  knutselactiviteiten en de minidisco.

 • Club Kids & Juniors:
  5-12 jaar
  Hoogseizoen

  Uw kroost vindt het zalig om te ravotten en plezier te maken in de Kids & Juniors Club. De animatoren bieden heel wat leuke activiteiten aan:

  • Knutselactiviteiten
  • Leuke en sportieve activiteiten
  • Spelen in de openlucht
  • Toernooien
  • Minidisco

  Onze kinderclubs

  Kinderen zijn dol op campingvakanties! Nieuwe vriendjes maken, zich vermaken in de kinderclubs, ravotten dankzij de speciale infrastructuur voor kinderen, deelnemen aan sporttoernooien  … Het Yelloh! Village Médoc Océan heeft overal aan gedacht om het kinderen van 5 tot 12 jaar naar de zin te maken. Ontdek meteen het vakantieprogramma van uw kroost!

  Openingstijden van de kinderclubs

  • Hoogseizoen: 4u/dag, 5d/7
   • Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag: 10u-12u en 15u-17u
   • Woensdag: non-stop van 10u tot 16u

  Onze activiteiten

  Een sportieve vakantie? Aquafun, dansen, trektochten … Een familievakantie? Boogschieten, ponyritjes … Een watersportvakantie? Surfen, stand-up paddle, kitesurfen … Activiteiten ter plaatse of in de buurt, op de wal of op het water, alleen of in teamverband … Er is voor elk wat wils op camping Médoc Océan. Van welke vakantie droomt u zelf?

  In het hoogseizoen zijn uw dagen goed gevuld, u kunt van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, 5 dagen per week aan heel veel animaties meedoen.

   

  Bezoek de camping in het laagseizoen als u van een rustiger vakantie houdt met maar een paar activiteiten per dag.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquafun
  Aquagym
  Strandvolleybal
  Danslessen
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Pedaalkarts
  Verhuur van fietsen
  Collectieve sporten
  Pingpongtafels
  Waterpolo
  Gewichten- / fitnesszaal
  Voetbalveld
  Petanquebaan
  Volleybalveld
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren kajakken 4km
  Casino 15km
  Kitesurflessen 27km
  Windsurflessen 27km
  Stand up paddle-lessen 27km
  Surflessen 13km
  Tennislessen 2km
  Zeillessen 27km
  Escape game in de openlucht 8km
  Paintball 13km
  Avonturenpark 13km
  Waterfiets 27km
  Tochtjes te paard of met de pony 8km
  Boogschiet 13km
  Ruitercentrum 3km
  Golf 55km
  Bioscoopzaal 15km
  Skatepark 8km

  Uitgebreid animatieaanbod ter plaatse

  Begin de dag met een sessie aquafun in het zwembad: er is geen betere manier om aan uw conditie te werken! Het animatieteam heeft alvast een supersessie voor u voorbereid. En daarna? Zin om met de hele familie enkele ludieke activiteiten uit te proberen? Olympiades, boogschieten, een ritje op een pony … Keuze zat! En wat dacht u van een sporttoernooi tot besluit van de dag? Een partijtje petanque mag niet ontbreken op het programma van uw campingvakantie: op naar de petanquebaan dus! Of geeft u liever het beste van uzelf op het multisportterrein? Voetbal, basketbal, beachvolley … Het beloven rijk gevulde dagen te worden!

  Activiteiten voor de hele familie in de buurt

  Ook buiten de camping kunt u rekenen op een uitgebreid aanbod. Wat spreekt u precies aan? Een avonturenparcours misschien? Voor u het weet hangt u in de bomen! Of een escape game in de openlucht voor wat extra hersengymnastiek? En dat is nog niet alles: karting, watersportactiviteiten voor zowel beginners als ervaren sporters … Wat een heerlijke vakantie staat u te wachten!

  Zoetwater of zoutwater?

  Een vakantie aan de Atlantische kust is natuurlijk ondenkbaar zonder watersporten. In deze regio is vooral surfen hot. Hebt u het nog nooit geprobeerd? Grijp dan uw kans en waag u aan een initiatie. U vindt het spel met de golven vast heerlijk! Ervaren sporters kunnen hier ook wakeboarden of kitesurfen.

  Houdt u meer van zoetwater? Geen probleem! Op slechts 20 km van de camping ligt het meer van Hourtin. U hebt er de keuze uit stand-up paddle, trapboten, windsurfen en zelfs waterskiën.

  Welke watersport u ook verkiest, in de buurt van camping Médoc Océan vindt u sowieso uw gading.

  ×