Dienstenaanbod op camping Médoc Océan

Camping Médoc Océan biedt u een reeks eenvoudige en handige diensten aan zodat uw verblijf op wieltjes loopt. De receptie verstrekt u belangrijke informatie en toeristische tips, het restaurant vervult al uw culinaire wensen, de kruidenier heeft alles in huis wat u in de supermarkt vergat, dankzij de wasruimte loopt iedereen er netjes bij … Vertrouw op ons voor een geslaagde vakantie!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Laadpaal elektrisch voertuig
  Bakker
  Kruidenier
  Toeristische informatie
  Wasserette
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur van fietsen
  Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
  Huuraccommodaties Premium
  Restaurant
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kapper 15km
  Discotheek 15km
  Geldautomaat 1.5km
  Kruidenier / Supermarkt 1.5km

  Tot uw dienst!

  Het hele team bij de receptie van de camping staat tot uw beschikking. Hebt u toeristische informatie nodig? Het team geeft u met de glimlach advies over de bezienswaardigheden in de omgeving. Wilt u materiaal huren? Het receptieteam staat steeds klaar om u te helpen.

  De bar met restaurant, het hart van het dorp

  Voor een overheerlijke vakantie, één adres: het restaurant van de camping. Een piekfijne service en een kaart vol verrukkelijke gerechten garanderen u een fijne ervaring. Kies een tafeltje uit en geniet van de verse salades, smakelijke hamburgers, krokante pizza’s … Wat had u graag gewild?

  Om met familie of vrienden bij te praten en van een heerlijke cocktail te genieten, moet u in de bar van camping Médoc Océan zijn. Onze teams onthalen u met de glimlach en zorgen ervoor dat u op uw wenken wordt bediend.

  Praktische infrastructuur

  Een wasruimte met wasmachines en droogtrommels, sanitair, wastafels voor de vaat … U krijgt niet alleen een mooie en onvergetelijke vakantie dankzij de talloze troeven van deze camping, in het Yelloh! Village Médoc Océan zijn ook alle praktische zaken goed geregeld. Zoals we al zeiden: deze camping heeft overal aan gedacht om het u naar de zin te maken.

  ×