Het aquapark van camping Médoc Océan

Houdt u van de zon? Tuurlijk! Houdt u van zwemmen? Uiteraard! Op dan naar het Yelloh! Village Médoc Océan en zijn aquapark met golfslagzwembad, wildwaterbaan, spa, reusachtige glijbanen … Het beloven onvergetelijke dagen te worden met de familie!

Wie van de zee houdt, kan met volle teugen genieten van de stranden van de Médoc in de nabijheid van de camping.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Waterspeeltuin
  Bubbelbaden
  Massagebanken met Bubbels
  Jacuzzi®
  Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  Heerlijk: een aquapark voor groot en klein!

  Ja, u hebt het goed gelezen! Op camping Médoc Océan vindt u dit sublieme zwemparadijs. Wat staat er op uw vakantieprogramma? Ontspanning en amusement voor de hele familie: zoef van de glijbanen, laat u meedrijven in de wildwaterbaan, spring in de golven van het golfslagzwembad, ga lekker bruinen op de ligstoelen van het zonneterras … Ook aan de kleintjes is gedacht: ze vermaken zich opperbest in het peuterzwembad met waterspeeltuigen. Fantastisch, toch?

  Eindeloze stranden

  Zin in jodiumrijke lucht en eindeloze fijnzandstranden? Op slechts 10 km van de camping vindt u de stranden van de Médoc: Montalivet en Soulac-Sur-Mer. Op naar zee dus! Vergeet uw handdoek niet om te zonnen, neem een bal mee om bij het water te spelen en hou uw fototoestel bij de hand om de onvergetelijke familiemomenten te vereeuwigen. Afgesproken? Tot op het strand! 

  ×