Het aquapark van camping Médoc Océan

Houdt u van de zon? Tuurlijk! Houdt u van zwemmen? Uiteraard! Op dan naar het Yelloh! Village Médoc Océan en zijn aquapark met golfslagzwembad, wildwaterbaan, spa, reusachtige glijbanen … Het beloven onvergetelijke dagen te worden met de familie!

Wie van de zee houdt, kan met volle teugen genieten van de stranden van de Médoc in de nabijheid van de camping.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Waterspeeltuin
  Bubbelbaden
  Massagebanken met Bubbels
  Jacuzzi®
  Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  Een waterpark voor het hele gezin

  Op camping Médoc Océan kan het hele gezin heerlijk zwemmen. Met een wildwaterbaan, een golfslagbad, glijbanen en vooral vele waterspelen is plezier gegarandeerd!

  Maar dat is niet alles! Voor wie zich wil opfrissen en daarna lekker wil zonnebaden, is er ook genoeg te doen. Naast de verschillende zwembaden zijn er ook whirlpools voor totale ontspanning. Maak dan gebruik van de ligstoelen en ligbedden rond het zwembad en op het zonneterras. Ideale faciliteiten om te genieten van de zon van de Médoc!

  Speelt het weer niet mee? Nogmaals, geen probleem! Geniet onder alle weersomstandigheden van het waterpark, dankzij het overdekte en verwarmde zwembad, waarin u ook kunt zwemmen als de zon op vakantie gaat!

  Eindeloze stranden

  Zin in jodiumrijke lucht en eindeloze fijnzandstranden? Op slechts 10 km van de camping vindt u de stranden van de Médoc: Montalivet en Soulac-Sur-Mer. Op naar zee dus! Vergeet uw handdoek niet om te zonnen, neem een bal mee om bij het water te spelen en hou uw fototoestel bij de hand om de onvergetelijke familiemomenten te vereeuwigen. Afgesproken? Tot op het strand! 

  ×