Om het saldo van uw verblijf te betalen Klik hier

De wellnessruimte van camping Médoc Océan

Tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village Médoc Océan wordt u verwend, vertroeteld, in de watten gelegd … De wellnessruimte van de camping verwelkomt u in een zen-sfeer voor een moment van pure ontspanning. Kies voor een massage of doe nieuwe energie op in de spa. Alles is hier gericht op uw geluk!  

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bubbelbaden
  Hammam
  Massages

  Doe u plezier ...

  Wat is er aangenamer dan uzelf een moment van pure relaxatie te gunnen tijdens uw campingvakantie? Ga naar de wellnessruimte van camping Médoc Océan voor een verwenmoment. Kies voor een lichaamsmodelage of een gezichtsbehandeling, uitgevoerd door de bekwame handen van onze professional. Zó ontspannend! De wellnessruimte verwelkomt u in een rustige zen-sfeer. Laat u verleiden door een ontspannende middag.

  ... en rust uit.

  Begeef u naar de buitenspa, ontspan in de sauna, neem een heerlijk verfrissende douche en ga weer terug naar het bubbelbad ... Wat vindt u van dit programma? Aangenaam, of niet soms? Eén ding is zeker, uw vakantie in het Yelloh! Village Médoc Océan staat in het teken van welzijn, geniet ervan! 

  ×