Camping Le Domaine de Louvarel

Champagnat, Saône-et-Loire

« Een rustige en natuurrijke camping aan de oevers van een meer, vlak bij de Jura! »

8.8 10 597 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Le Domaine de Louvarel

Aan de oever van een meer ligt 5 hectare groen en natuur op u te wachten op deze camping in de Saône et Loire! Het Yelloh! Village Le Domaine de Louvarel bevindt zich tussen de bergen van de Jura en de groene landschappen van de Bourgogne en zal voor u een waar stukje paradijs zijn! U vindt er een ruime keuze aan accommodaties, een overdekt en verwarmd aquapark, een mooi natuurstrand en een restaurant met verrukkelijke regionale specialiteiten!

 

Kies voor natuur en authenticiteit met camping Le Domaine de Louvarel, midden in het coulisselandschap van de Bresse. U bevindt zich hier op de ideale plek om de Bourgogne en de Jura te verkennen, uw longen te vullen met heerlijk frisse lucht en volop te genieten van de natuur.

Daar word je blij van

 • Een camping midden in een beschermd natuurgebied
 • Een zwemparadijs met overdekt zwembad, balneobad, glijbanen en waterspeeltuin
 • Een meer aan de rand van de camping, waar u kunt zwemmen, kennis kunt maken met watersporten of vissen
 • Een vermaard restaurant met verrukkelijke lokale specialiteiten
 • De wandelroutes van de Bourgogne en de Jura vlak bij de camping
Open van 07/05/2021 tot 20/09/2021
Onze receptie: +33 (0)3 85 76 62 71

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Accommodatie
 • Diensten
 • Zwembad

Nieuwigheden

 • Nieuwe accommodaties voor 6 en 8 personen  

Le Domaine de Louvarel op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Met een overdekt en verwarmd zwembad, een balneobad, glijbanen, een waterspeeltuin en een natuurlijke waterplas beleeft iedereen hier eindeloos veel waterpret! Geniet tussen de Bourgogne en de Jura met de hele familie van de natuur en vele uren zwemplezier.

Kinderen en tieners

Meer weten?

Op deze camping staan kinderen centraal! In het Yelloh! Village Le Domaine de Louvarel is er van alles voor hen te doen: speelterreinen, animatieclubs (in het hoogseizoen)… De campingvakantie met de familie wordt zo een bijzondere ervaring!

Sport en activiteiten

Meer weten?

Sport, ontdekkingen, wandelingen, bijzondere ervaringen… Tijdens uw vakantie op camping Le Domaine de Louvarel valt er enorm veel te doen! Ontdek het ruime aanbod aan sporten en activiteiten van de camping.

Diensten

Meer weten?

Of u nu iets wilt drinken, op zoek bent naar toeristische tips, boodschappen wilt doen of lokale specialiteiten wilt proeven, u vindt het allemaal op de camping! Ontdek alle diensten van camping Le Domaine de Louvarel en maak van uw verblijf een onvergetelijke ervaring! 

In de omgeving

Meer weten?

Vlak bij de Jura en zijn bergen en midden in de Bourgogne met zijn prachtige landschappen is deze camping de ideale plek om u gedurende een weekend of een langer verblijf in de natuur onder te dompelen. Wandelingen, proeverijen, bezoekjes aan musea… Er is tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village Le Domaine de Louvarel enorm veel te doen.

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×