Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Le Domaine de Louvarel Champagnat, Saône-et-Loire

« Een rustige en natuurrijke camping aan de oevers van een meer, vlak bij de Jura! »

8.8 10 548 scores Recensies

De diensten van camping Le Domaine de Louvarel

Of u nu iets wilt drinken, op zoek bent naar toeristische tips, boodschappen wilt doen of lokale specialiteiten wilt proeven, u vindt het allemaal op de camping! Ontdek alle diensten van camping Le Domaine de Louvarel en maak van uw verblijf een onvergetelijke ervaring! 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Bakker
Kruidenier
Toeristische informatie
Wasserette
Verhuur babystoelen/-bedjes
Verhuur van kluisjes
Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
Waterpunt camper
Uitleendienst strijkijzers en -tafels
Uitzending op groot scherm
Restaurant
Postdienst
Snackbar / Afhaalmaaltijden
Wi-Fi

Tips voor vakantiegangers

Er valt in de buurt van de camping enorm veel te ontdekken! Om erachter komen wat de moeite waard is en welke bezienswaardigheden u beslist niet mag missen, kunt u rekenen op de medewerkers van ons receptieteam! Zij kunnen u toeristische tips op maat geven zodat uw verblijf een onvergetelijke ervaring wordt. U kunt er ook terecht voor een wificode, om zelfs tijdens uw vakantie verbonden te blijven!  

De kruidenierswinkel van de camping

Op het terrein van de camping vindt u een kleine kruidenierswinkel voor de hoogstnodige boodschappen, waar u ook vers brood kunt krijgen. Handig voor uw ontbijt of voor de laatste picknickbenodigdheden voordat u op pad gaat om de streek te verkennen!  

Een vermaard restaurant

Zin om specialiteiten uit de streek te proeven en te genieten van de traditionele Franse keuken? Aarzel dan niet om plaats te nemen in het restaurant van de camping. Het mooie terras met uitzicht op het meer zal u zeker bevallen! De kwaliteitsvolle keuken is bekend in de hele Bresse-streek… 

×