In de buurt van camping Le Domaine de Louvarel

Vlak bij de Jura en zijn bergen en midden in de Bourgogne met zijn prachtige landschappen is deze camping de ideale plek om u gedurende een weekend of een langer verblijf in de natuur onder te dompelen. Wandelingen, proeverijen, bezoekjes aan musea… Er is tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village Le Domaine de Louvarel enorm veel te doen.

Camping Le Domaine de Louvarel

Lieu dit Louvarel

71480 Champagnat

FRANKRIJK

Ligging

Champagnat, 4.8 km
Luchthaven van Lyon, 116 km
Station van Bourg en Bresse, 40 km

GPS-Coordinaten

Breedtegraad: N 46° 29' 44'' Lengtegraad: E 5° 19' 30''

Lieux touristiques

Steden

De Jura, de streek waar natuur de hoofdrol speelt

Ervaar hier de intense schoonheid van de natuur van de Jura! Deze streek leent zich bij uitstek voor het maken van wandelingen en langere tochten die u langs vredige meren, wilde watervallen en groene heuvels voeren. Hier geniet u keer op keer van schitterende uitzichten in een natuur waar alle elementen samenkomen!

Welkom in een streek vol legenden en erfgoed

Abdij van Cluny, Mâcon, Chalon, Beaune… Al deze gerenommeerde plaatsen zijn een bezoek meer dan waard! Profiteer van uw verblijf op de camping om een deel van het uitzonderlijke lokale erfgoed te bezoeken, waar gebouwen van meerdere eeuwen oud hun geschiedenis aan u prijsgeven. Hier reist u terug tot in de Middeleeuwen! 

Ontdek de vele streekproducten!

Wie kent niet de wijnen uit de Bourgogne en de Jura, of heeft nooit een van de verrukkelijke specialiteiten uit deze streken geproefd? Hier bevindt u zich midden in een regio die bekendstaat vanwege zijn lokale producten, waar de smaak van goede producten en het respect voor tradities hand in hand gaan. Kazen, wijnen, Bressekip, vleeswaren… Ook uw smaakpapillen zijn mee op reis! 

×