Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Panorama du Pyla Arcachon, Gironde

« Een uniek natuurgebied met een weergaloos uitzicht op de zee en een onvergetelijke zonsondergang »

8.0 10 915 scores Recensies

Zwembad en waterpark in camping Panorama du Pyla

Ga voor een vakantie aan het water naar het Yelloh! Village Panorama du Pyla. Dankzij de rechtstreekse toegang tot het mooie strand en het zwemparadijs met twee baden - waarvan één verwarmd - een bubbelbad, aquasplash’ en glijbaan, weet u zeker dat u deze vakantie verkoeling vindt!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Rechtstreekse toegang tot het strand
Waterspeeltuin
Jacuzzi®
Zwembad
Verwarmd zwembad
Sauna
Zonneterras
Glijbanen

Ons zwembad en ons zwemparadijs

Het centrum van het dorp is de 'place to be' om te genieten van alle geneugten van het water: met 2 zwembaden waarvan één verwarmd, een bad voor de kinderen en een aquasplash, maar ook een bubbelbad, een sauna en ten slotte een waterglijbaan van 47m lang! Wil je ontspannen, dan kan dat aan het verwarmde zwembad of in de sauna en de bubbelbad. Wat de allerkleinsten betreft, die kunnen plezier maken en verkoeling zoeken in de "Aquasplash", speciaal ontworpen voor kinderen. Je kan ook iets drinken aan de bar die rechtstreeks uitgeeft op het zwembad.

Rechtstreekse toegang tot het strand

Dankzij onze ligging ligt het fijne zandstrand als het ware aan je voeten. Een wegje brengt je er snel. Je kan hier in alle veiligheid zwemmen, surfen, zandkastelen bouwen of vissen. Keuze te over dus voor jou en je gezin. Je surflessen kan je zelfs plannen op de camping zelf vanwaar dan ook het vertrek georganiseerd wordt.

×