Na de brand deze zomer is het goede nieuws dat de wederopbouw is begonnen... Meer info hier

Zwembad en waterpark in camping Panorama du Pyla

Ga voor een vakantie aan het water naar het Yelloh! Village Panorama du Pyla. Dankzij de rechtstreekse toegang tot het mooie strand en het zwemparadijs met twee baden - waarvan één verwarmd - een bubbelbad, aquasplash’ en glijbaan, weet u zeker dat u deze vakantie verkoeling vindt!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Rechtstreekse toegang tot het strand
  Waterspeeltuin
  Bubbelbaden
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Sauna
  Zonneterras
  Glijbanen

  Ons zwembad en ons zwemparadijs

  Het centrum van het dorp is de 'place to be' om te genieten van alle geneugten van het water: met 2 zwembaden waarvan één verwarmd, een bad voor de kinderen en een aquasplash, maar ook een bubbelbad, een sauna en ten slotte een waterglijbaan van 47m lang! Wil je ontspannen, dan kan dat aan het verwarmde zwembad of in de sauna en de bubbelbad. Wat de allerkleinsten betreft, die kunnen plezier maken en verkoeling zoeken in de "Aquasplash", speciaal ontworpen voor kinderen. Zin in ontspanning nadat u zich in het zwembad flink hebt uitgeleefd? Bij de uitgang van het aquapark staan een bar en frisse drankjes op u te wachten. Kies een tafeltje uit, ga lekker zitten en geniet van uw vakantie.

  Rechtstreekse toegang tot het strand

  Dankzij onze ligging ligt het fijne zandstrand als het ware aan je voeten. Een wegje brengt je er snel. Luieren, racketspelen, zandkasteel, vissen …

   Keuze te over dus voor jou en je gezin. Je surflessen kan je zelfs plannen op de camping zelf vanwaar dan ook het vertrek georganiseerd wordt.

  ×