Na de brand in 2022 en een succesvol 1e seizoen in 2023, staan er in 2024 cottages voor je klaar! Meer info hier

Beoordelingen camping Panorama du Pyla

Wilt u profiteren van de meningen en adviezen van andere vakantiegasten voordat u uw vakantie op de camping op de Dune du Pilat definitief reserveert? De recensies van de klanten van het Yelloh! Village Panorama du Pyla zijn daarvoor bedoeld! Zo kunt u profiteren van de ervaringen en het commentaar van alle andere vakantiegasten. Uw volgende vakantie op de camping heeft geen geheimen meer voor u! Bekijk hier alle meningen over camping Panorama du Pyla.

7.7 /10
192 scores
Meningen filteren:
Type accommodatie:

Kinderen

Filip
Uit Vlissegem - 17 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 09/09/2023 tot 17/09/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Laagseizoen

10 /10
Zeer spijtig van de brand maar camping Panorama is altijd TOP geweest. Respect wat jullie gedaan hebben om ons de mogelijkheid te geven om vakantie te komen. Super propere sanitair, prachtig zwembad, mooie locatie en dank aan de mensen die de winkel , de bar , de bar aan het panorama terras en de super toffe dame die ons voorzag meten, de pizza's girl ! Thank you Marie !! Graag zouden we voor volgende jaar, bij opening nu al 3 Caravans huren !! Met de mobilhome van België komen is super duur, traag en omslachtig. Wij bezoek en de Panorama al sinds 2014 e, telkens huurden we een huisje. Zo zo zo spijtig dat alles is afgebrand. In ieder geval breng mij op de hoogte wat ik nu al kan doen om iets vast te leggen. We zouden met drie families komen, waarschijnlijk derde week van juni 2014. Super bedankt voor een prachtig verlof en bedankt aan het gehele Panorama team...merci beaucoup pour toutes !!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
 • Zwembad

 • Accommodatie

 • Landschapsarchitectuur

 • Diensten

 • Animaties

  Geen mening

Alex
Uit Soest - 4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 06/08/2023 tot 23/08/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Wij komen al sinds 1989 om de zoveel jaar op deze geweldige camping, kennen de eigenaren en diverse personeelsleden. Vanzelfsprekend schrokken wij van de verwoestingen door de branden van vorig jaar. Op de camping en de omgeving heeft dat een enorme impact. Herstel heeft tijd nodig, zeker de natuur. Toch waren we snel gewend aan de nieuwe situatie en was het eigenlijk als vanouds. Wij willen iedereen heel veel succes wensen met de verdere wederopbouw en komen zeker terug.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
 • Zwembad

 • Accommodatie

 • Landschapsarchitectuur

 • Diensten

 • Animaties

×