Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping La Capricieuse

Luc-sur-Mer, Calvados

« Geniet op 100 m van het strand op een gezellige familiecamping in de Calvados »

8.9 10 972 scores Recensies

Uw vakantie op camping
La Capricieuse

Zoekt u een familiecamping in de Calvados? Stop, u hebt hem gevonden! Een groene omgeving op slechts 100 m van de uitgestrekte stranden van Normandië: welkom in het Yelloh! Village La Capricieuse.

 

Wat heeft u nodig om uw koffers te pakken? Een groot aquapark? Dat is er, met 3 zwembaden. Geweldig hè? Diensten van topkwaliteit? De receptie is beschikbaar om aan al uw behoeften te voldoen. Luxe accommodaties? Ja, en met al het comfort.

 

Heeft u nog meer op uw lijstje staan? We zullen u overtuigen! Ruime kampeerplaatsen, animaties van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat, kinderclubs, bar, afhaalgerechten … Ziet u wel, het lijkt u wel wat, dat zeiden we toch! We verwachten u, doe de koffers dicht en richting Normandië!

Daar word je blij van

 • De uitgestrekte fijnzandstranden van Normandië op slechts 100 m van de camping
 • Een aquapark van 1.500 m² met 3 verwarmde zwembaden waarvan 2 overdekt, een peuterbad, een bubbelbad ...
 • Activiteiten ter plaatse voor de hele familie, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat: kinderclubs, aquagym, sporttoernooien ...
 • Een camping in het hart van een streek met een rijk erfgoed: invasiestranden, Trouville, Caen ...
 • Luxe -accommodaties en diensten van topkwaliteit: gratis wifi, eindschoonmaak ...
Open van 12/05/2021 tot 14/11/2021
Onze receptie: +33 (0)2 31 97 34 43

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Diensten
 • Activiteiten
 • Zwembad

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Houdt u ervan om in uw vakantie veel te zwemmen? Dat is inderdaad heerlijk! Op camping La Capricieuse vindt u precies wat u zoekt. Profiteer van een groot aquapark met 3 binnen- en buitenzwembaden, een peuterbad, een bubbelbad … En voor de broodnodige afwisseling is het strand slechts 100 m van de camping verwijderd. Wordt het vandaag zwembad of zee? 

Kinderen en tieners

Meer weten?

Hoe stelt u zich de vakantie van uw kinderen voor? Vol met leuke, grappige ontdekkingen en rijk aan ontmoetingen … Op camping La Capricieuse wordt de vakantie net zoals u zich die voorstelt, maar dan beter. Aan alles is gedacht om de kinderen een fijne vakantie te bezorgen: kinderclubs, infrastructuren buiten … Ontdek hun programma! 

Sport en activiteiten

Meer weten?

Houdt u meer van sportieve vakanties of van rustige vakanties? Waar u ook zin in hebt, er is op camping La Capricieuse altijd een activiteit die bij u past! Wandelen langs het strand, extreme sporten of watersporten, aquagym, sporttoernooien … U kunt er ter plaatse of in de buurt van genieten! Onze animatieteams verwachten u. 

Diensten

Meer weten?

De diensten van het Yelloh! Village La Capricieuse zullen u overtuigen! Inlichtingen? Iets huren? Zin om van een cocktail te nippen of een afhaalgerecht te proeven? Alles is mogelijk! De camping voldoet aan al uw wensen, en zelfs meer dan dat! Dat is vakantie bij Yelloh! Village! 

In de omgeving

Meer weten?

Een verblijf op camping La Capricieuse is een uitstekende manier om de bezienswaardigheden van de Calvados te ontdekken. Aan de Côte de Nacre in Normandië wachten vele uitzonderlijke plekken op u. De invasiestranden, de beroemde Mont Saint-Michel en Caen met zijn herdenkingsmuseum. Ook andere plekken zullen onuitwisbare herinneringen achterlaten. Kom ze ontdekken! 

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×