De diensten van camping La Capricieuse

De diensten van het Yelloh! Village La Capricieuse zullen u overtuigen! Inlichtingen? Iets huren? Zin om van een cocktail te nippen of een afhaalgerecht te proeven? Alles is mogelijk! De camping voldoet aan al uw wensen, en zelfs meer dan dat! Dat is vakantie bij Yelloh! Village! 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bibliotheek
  Laadpaal elektrisch voertuig
  Bakker
  Toeristische informatie
  Wasserette
  BBQ Verhuur
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur van kluisjes
  Verhuur van fietsen
  Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
  Huuraccommodaties Premium
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Restaurant
  Postdienst
  Wi-Fi

  Een persoonlijke ontvangst, helemaal voor u alleen

  De teams van de receptie van camping La Capricieuse staan tot uw beschikking en zullen zo goed mogelijk aan uw verzoeken voldoen. Wilt u vandaag de omgeving gaan verkennen? Vraag gerust inlichtingen aan de receptie, de camping kan u advies geven. Hè, bent u een paar spullen vergeten mee te brengen? Geen paniek, u kunt veel dingen bij de receptie huren: lakens en handdoeken of kinderstoelen en babybedjes. Geweldig hè? Het pluspunt? U kunt gratis gebruik maken van wifi, dat is helemaal geweldig. Het personeel zet zich in om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen! 

  Video Onze Diensten

  Diensten om uw verblijf te vereenvoudigen

  Camping La Capricieuse wil graag dat uw verblijf bijzonder aangenaam is, maar ook dat het praktisch is. Ze doen er alles aan om u tevreden te stellen.

  Doet u uw dierbaren ‘s morgens graag plezier door een superontbijt klaar te maken? Ga gewoon even langs het afhaalpunt voor vers brood en zoete broodjes.  Dat zullen ze leuk vinden! Tussen de middag kunt u een afhaalgerecht halen en hiervan genieten op het terras voor uw cottage. Handig toch?

  En ‘s avonds praat u met z’n allen de dag nog eens door rond een heerlijke cocktail. Wij spreken met u af bij de bar van de camping voor heel veel gezellige momenten. U kunt ontspannen, wij zorgen overal voor!

  ×