Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping La Capricieuse

Op camping La Capricieuse begint de dag met een aquagymsessie. Daarna onderneemt u met de hele familie een fietstocht langs de Normandische stranden. En terwijl uw kleine campinggenoten zich in de kinderclubs onder leiding van de animatoren vermaken, knijpt u ertussenuit naar het zwemparadijs om lekker te relaxen. 

  Onze kinderclubs

  Hoe stelt u zich de vakantie van uw kinderen voor? Vol met leuke, grappige ontdekkingen en rijk aan ontmoetingen … Op camping La Capricieuse wordt de vakantie net zoals u zich die voorstelt, maar dan beter. Aan alles is gedacht om de kinderen een fijne vakantie te bezorgen: kinderclubs, infrastructuren buiten … Ontdek hun programma! 

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Het hele seizoen

   Uw kinderen zullen dol zijn op de Kids Club: plezier, lachen, delen, vermaak, nieuwe ontmoetingen ... Neem ze mee!

   • Tekenen
   • Schminken
   • Schattenjacht
   • Boetseren
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Het hele seizoen

   Zien dat uw kinderen gelukkig zijn, zich vermaken, lachen, ontdekken … dat is goud waard? Ga dan richting de Juniors Club, ze zullen het hier reuze naar hun zin hebben!

   • Sporttoernooien
   • Knutselen
   • Shows
   • Spelletjes in het zwembad

  Openingstijden van de kinderclubs

  De kinderclubs zijn het hele seizoen geopend.

  • 6d/7, van 10u tot 12u en van 14u30 tot 16u30
  • 6d/7 wordt om 18 uur een minidisco georganiseerd

  Onze activiteiten

  Houdt u meer van sportieve vakanties of van rustige vakanties? Waar u ook zin in hebt, er is op camping La Capricieuse altijd een activiteit die bij u past! Wandelen langs het strand, extreme sporten of watersporten, aquagym, sporttoernooien … U kunt er ter plaatse of in de buurt van genieten! Onze animatieteams verwachten u. 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquafun
  Aquagym
  Danslessen
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Verhuur van fietsen
  Speelzaal
  Collectieve sporten
  Petanquebaan
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Strandvolleybal
  Kanovaren kajakken 200m
  Zeilwagen rijden 5km
  Kitesurflessen 1km
  Windsurflessen 200m
  Lasergame 15km
  Paintball 20km
  Paragliding 30km
  Pretpark 16km
  Vissen 100m
  Duik 17km
  Tochtjes te paard of met de pony 2km
  Vliegen met een luchtballon 35km
  Watersportclub 200m
  Minigolf 200m
  Klimmuur of -ruimte 14km
  Skatepark 100m

  Vermaak u met de hele familie ter plaatse

  De teams hebben overal aan gedacht om ervoor te zorgen dat u zich vermaakt tijdens uw campingvakantie. En als u eens zou beginnen met uw spieren wakker te schudden in het zwembad, tijdens een aquagymles? U kunt ook meedoen aan stretching of een fitnesssessie als u liever niet meteen het water in duikt. Zelfs op vakantie onderhoudt u uw conditie. Een activiteit met uw dierbaren? Speel een wedstrijdje op het multisportterrein.

  Video sport en activiteiten

  Wordt het sport of ontspanning op het strand?

  Wat luieren tijdens de vakantie is essentieel, profiteer van de zee, het fijne zand en de zon om nieuwe energie op te doen. Vergeet uw handdoek niet. Oh, sport u liever? Geen probleem, u kunt kiezen. Bij een watersportclub in de buurt van de camping kunt u kitesurfen, windsurfen en zelfs stand-up paddle proberen. U zult hier altijd iets vinden waar u zin in hebt. En, waar begint u mee? 

  Een omgeving die een omweg waard is

  Hoe ontdekt u de Calvados het liefst? Te voet, op de fiets of te paard? Hier is alles mogelijk. Een paardrijdcentrum in de buurt van de camping organiseert ritten om met de streek kennis te maken. Dat is een leuke familieactiviteit, of niet? U gaat graag de hoogte in om een overzicht te krijgen van de omringende landschappen? Dat kunt u doen met een luchtballon of zelfs een ULV, dat is een onvergetelijke ervaring! En, kiest u voor een klassieke of een originele kennismaking met de streek? U zult er hoe dan ook van onder de indruk zijn! 

  ×