Camping La Capricieuse Luc-sur-Mer, Calvados

« Geniet op 100 m van het strand op een gezellige familiecamping in de Calvados »

8.9 10 1279 scores Recensies

Zwembad en waterpark in camping La Capricieuse

Houdt u ervan om in uw vakantie veel te zwemmen? Dat is inderdaad heerlijk! Op camping La Capricieuse vindt u precies wat u zoekt. Profiteer van een groot aquapark met 3 binnen- en buitenzwembaden, een peuterbad, een bubbelbad … En voor de broodnodige afwisseling is het strand slechts 100 m van de camping verwijderd. Wordt het vandaag zwembad of zee? 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Rechtstreekse toegang tot het strand
Waterspeeltuin
Overdekt Waterspeeltuin
Bubbelbaden
Massagebanken met Bubbels
Jacuzzi®
Peuterbad
Overdekt Peuterbad
Zwembad
Verwarmd zwembad
Overdekt zwembad
Verdekte en verwarmde zwembad
Zonneterras

Een buitenzwembad voor de hele familie

Wat staat er op uw dagprogramma? Ontspanning en vermaak in het 1.500 m2 grote aquapark van de camping U kunt beginnen met genieten in het verwarmde buitenzwembad. Uw kinderen kunnen leren hun hoofd onder water te houden of zelfs leren duiken, wat zullen ze trots zijn! U wilt graag uitrusten? Ga rustig liggen op een van de ligstoelen in het solarium, denk nergens meer aan en geniet van de zon. Wat is vakantie toch heerlijk!

Een overdekte ruimte

Hè, de wolken worden steeds dikker? Geen paniek, u kunt van het zwemparadijs blijven profiteren. De camping heeft overal aan gedacht. De hele familie verhuist gewoon naar het overdekte, verwarmde zwembad. De kleinsten kunnen in alle veiligheid in het peuterbad spelen. De groteren kunnen een paar baantjes trekken in het zwembad. En u? U hervat uw moment van ontspanning door te luieren in het bubbelbad. En, wat vindt u van deze dag? Dat klinkt goed, toch? 

De stranden van Normandië op 100 m van de camping

Zin om er even helemaal uit te zijn? Behoefte aan frisse lucht en ruimte? Neem een duik in zee en gun uzelf een zilt moment met de hele familie. Normandië, dat zijn uitgestrekte fijnzandstranden, de zee zover het oog reikt en meeuwen, u zult er dol op zijn! Pak uw handdoek, een picknick en een bal en breng een onvergetelijke dag door met uw dierbaren. Het pluspunt? Geen auto nodig, het strand is te voet te bereiken op slechts 100 m van de camping. Gelukkig? 

×