Camping La Pomme de Pin

Saint Hilaire de Riez , Vendée

« Pal aan een zandstrand, met overdekt en verwarmd zwembad en glijbanen! »

8.6 10 866 scores Recensies

Uw vakantie op camping
La Pomme de Pin

Kies de volgende keer voor een natuurvakantie in de Vendée, in Yelloh! Village La Pomme de Pin, aan de rand van de oceaan! Op deze camping zit u pal aan het water: u heeft direct toegang tot een schitterend zandstrand en op de camping zelf is er een overdekt en verwarmd zwemparadijs met waterglijbanen. Volop zwemmogelijkheden dus tijdens uw verblijf. U bent op deze camping van harte welkom in een van de twee wijken: aan de kant van het strand of aan de kant van het dienstencentrum. Dus wacht niet langer en kies de vakantie die bij u past!

 

Vanaf camping La Pomme de Pin kunt u de Côte de Lumière bezoeken, te voet of op de fiets. Ontdek de mooiste plekken van de Vendée: zoutpannen, het île d’Yeu, om er maar enkele te noemen! Uw campingvakantie in de Vendée wordt een unieke ervaring!

Daar word je blij van

 • Een camping pal aan het water met een fijnzandstrand dat direct vanaf de camping toegankelijk is
 • Een verwarmd en gedeeltelijk overdekt aquapark met glijbanen, zandlagune, balneoruimte
 • Een midden in de ongerepte en authentieke Vendée gelegen camping
 • De belangrijkste bezienswaardigheden van de Vendée op slechts enkele minuten rijden met de auto
Open van 02/05/2021 tot 12/09/2021
Onze receptie: +33 (0)2 51 58 21 26

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Accommodatie
 • Diensten
 • Activiteiten
 • Zwembad

Nieuwigheden

 • Aanleg in het midden van het dorp: animatieruimte, petanquebanen ...

 

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Kom voor een echte watervakantie met het hele gezin naar Yelloh! Village La Pomme de Pin. Peuterbaden met waterspeeltuigen, aquasplash, glijbanen, zandlagune, zwembaan, balneoruimte: lachen en spetteren staan officieel op het programma van uw campingvakantie!

Wellness

Meer weten?

Een campingvakantie is de ideale gelegenheid om zorg te dragen voor uzelf! Geniet voor enkele uren van unieke momenten vol zachtheid en ontspanning, in de wellnessruimte van Yelloh! Village La Pomme de Pin.

Kinderen en tieners

Meer weten?

Uw campingvakantie in de Vendée is ideaal voor uw kinderen! Onder begeleiding van ons animatieteam beleven zij op intense wijze hun verblijf in onze mooie streek. Iedere dag houdt wel een verrassing voor hen in petto!

Sport en activiteiten

Meer weten?

Tijdens uw verblijf op camping Yelloh! Village La Pomme de Pin kunt u allerlei activiteiten beoefenen. Jong en oud zullen niet teleurgesteld worden, er is voor elk wat wils! Sportieve of meer ontspannen activiteiten, de keuze is volledig aan u!

Diensten

Meer weten?

Ontdek alle diensten van camping Yelloh! Village La Pomme de Pin. Van de kruidenierswinkel, over de snackbar, tot de wasserette, alles is aanwezig om van uw vakantie zélf de grootste prioriteit te maken.

In de omgeving

Meer weten?

De indrukwekkende, authentieke en verrassende Vendée zal u absoluut bekoren! Hier beleeft u de natuur in al haar vormen, van schitterende zandduinen en heerlijk geurende bossen tot de fantastische Atlantische Oceaan!

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×