Camping Sables d'Olonne

Dit charmante badstadje zal u verleiden met zijn talrijke troeven: lange stranden met fijn zand, de oude architectuur, de verschillende havens enz.
Hier kan u kiezen uit alle mogelijke watersporten: zeilen, surfen, parasailen, kanovaren, duiken enz. Jong en oud komen er aan hun trekken. Kiezen voor een campingvakantie in Les Sables-d'Olonne, is kiezen voor vrijheid en zuivere lucht aan de kust van de Atlantische Oceaan.

Vakantie op een camping Sables d'Olonne

Bent u op zoek naar de ideale plaats voor uw volgende vakantie? Kom naar de camping in Les Sables d’Olonne!

Les Sables d'Olonne is de belangrijkste stad van de Côte de Lumière, de kuststreek van de Vendée, en de perfecte bestemming voor uw volgende vakantie.

Hier is alles mogelijk: pootjebaden en zwemmen aan het prachtige strand of lange wandelingen maken om de streek en de omgeving te verkennen: de zoutmijnen waar zout gewonnen wordt, de toren van Arundel, het kasteel van Pierre Levée of de kerk Notre Dame de Bon Port ...

Les Sables d'Olonne, stad van zeelieden en zeevaarders, is resoluut naar de oceaan gericht. Er vinden tal van races en regatta's plaats. Hier heeft de meest prestigieuze, de beroemde Vendée Globe, haar vertrek- en aankomstpunt. U kan er prachtige zeilboten bewonderen, die klaarliggen om de oceaan over te steken!

Wat u zeker niet mag missen, is de oude stad van Les Sables d'Olonne: het voormalige vissersdorp draagt nog een heel apart cachet en karakter. Neem op het einde van de dag een foto van de Rue de l'Enfer. Dit straatje is amper 40 cm breed en is daarmee het smalste van de hele wereld!

×