Camping Saint Jean de Monts

Beleef een intense campingvakantie vol natuur en bezienswaardigheden in Saint-Jean-de Monts.
U kunt Saint-Jean-de-Monts natuurlijk ook haar oorspronkelijke bestemming teruggeven: een havenstad die gericht is op de oceaan, op verre oorden en op avontuur. Er worden elke dag aantrekkelijke excursies naar het Île d’Yeu en het Île de Noirmoutier georganiseerd. Deze ongerepte, beschermde en unieke eilanden zullen u verrassen en uw campingvakantie in de Vendée een avontuurlijk tintje geven!

Uw campingverblijf in Saint-Jean-de-Monts

Breng u vakantie door in Saint-Jean-de-Monts, aan de schitterende en magische “Côte de Lumière” in de Vendée. En de vele vakantiegangers weten het maar al te goed: tijdens de zomermaanden is deze kleine badplaats bijzonder populair, levendig en gezellig.

In Saint-Jean-de-Monts draait echt alles om de Atlantische Oceaan met zijn stranden en eindeloze, diepblauwe wateroppervlak: een wandeling op het immens grote, acht kilometer lange fijnzandstrand zal u er zeker van overtuigen… Maak van de gelegenheid gebruik en ontdek het strandzeilen: sensatie gegarandeerd!

Dit is ook de ideale locatie om volop te genieten van de levenskunst van de Vendée: proef op een terrasje met uitzicht op zee de lokale beignets, oesters of een witte-bonenschotel overgoten met een lokaal biertje of met Kamok, een heerlijke likeur op basis van koffie. Proef ook zeker een van de streekspecialiteiten, de “préfou”: dit knoflookbrood is echt verrukkelijk! Tijdens uw campingvakantie met de familie zal de gastronomie van de Vendée u absoluut bekoren!

De echte, diepere historische wortels van de streek bevinden zich net buiten de stad Saint-Jean-de-Monts: aan de rand van de stad liggen de fascinerende landschappen van moerassen en graslanden. Tijdens een heerlijk fiets- of wandeltochtje krijgt u een goed overzicht van de ontelbare rijkdommen waarover de omgeving beschikt.

×