Camping Bretignolles sur Mer

Proef van de charmes van de kust van de Vendée in de stad Bretignolles-sur-Mer: deze maritieme stad die uitkijkt over de oceaan biedt het ideale kader voor uw vakantie, met de familie of onder vrienden.

Stranden, watersport, lekker luieren in het zonnetje, ... er is voor elk wat wils! Kom de zilte zeelucht opsnuiven in Bretignolles-sur-Mer op de Yelloh! Village camping. U voelt er de authentieke ziel van de tijdloze, rebelse, immer bruisende Vendée.

Vakantie op een camping Bretignolles-sur-Mer

 

Tijdens uw campingvakantie in Bretignolles-sur-Mer kunnen groot en klein zich wagen aan de vele wateractiviteiten die een kuststad te bieden heeft: zeilboten en surfplanken zwaaien er uw hele vakantie lang de scepter! En wie het liever iets rustiger aan doet en op vakantie voor rust en ontspanning gaat, kan zijn hartje ophalen op de zonovergoten, fijne zandstranden. Want ... dát is toch vakantie, niet?

Stil uw honger naar avontuur en exploratie en scheep in, in Bretignolles-sur-Mer, voor een van de vele boottochtjes op zee. Een initiatie nachtvissen of een tochtje door de zoutpannen, het wordt moeilijk kiezen!

Hou zeker ook even halt op de markt waar u wijn en oesters uit de Vendée kunt proeven en, wie weet, wat zout van de zoutpannen kunt inslaan als souvenir! U valt als een blok voor de charme van uw campingvakantie in het Yelloh! Village in Bretignolles-sur-Mer.

×