Camping Olonne-sur-Mer

Olonne-sur-Mer, een typische stad in de Vendée, geeft uw vakantie aan de rand van de oceaan een authentiek tintje. Laat u verleiden!
Op slechts tien minuten van Les Sables d’Olonne ligt het charmante stadje Olonne-sur-Mer dat een ontdekking waard is…
Tijdens uw verblijf in Olonne-sur-Mer kunt u zich vertrouwd maken met een groot aantal sportieve activiteiten, van surfen op de oceaan tot kanoën in het moerasgebied, en niet te vergeten zwemmen, paardrijden, golfen en fietsen. Zin in zeelucht in Olonne-sur-Mer? Langs de zonovergoten kust vindt u talloze bewaakte stranden om van de zee te genieten met de familie, maar ook kleine inhammen tussen de rotsen, ideaal om te voetvissen. De oceaan heeft veel plezier voor u in petto!

Campingvakantie Olonne-sur-Mer

Uw bezoek aan Olonne-sur-Mer biedt ook de gelegenheid om de traditionele gastronomie uit de Vendée te proeven: ga aan een tafeltje van een restaurant zitten, neem de tijd om momenten van geluk met uw dierbaren te delen en laat u verleiden door de smaak van de heerlijke streekproducten!

Op vakantie gaan naar Olonne-sur-Mer, dat betekent een vakantie beleven die volop in het teken staat van de natuur, in de fantastische omgeving van de Vendée. Zo’n 50 kilometer fietspaden wachten u op! De fiets is  de ideale manier om de omgeving van Olonne-sur-Mer te ontdekken, de moerassen, de duinen, de bossen, de landschappen… Maak van uw tocht gebruik om de pittoreske dorpjes te bezoeken rondom Olonne-sur-Mer: les Granges, la Roulière…

Uw uitstap brengt u vast bij de ingang van het kasteel van Pierre Levée of het Museum voor Volkenkunde: Olonne-sur-Mer bezoeken, dat is een sprong in de tijd maken en een deel van de bewogen geschiedenis ontdekken van deze regio….

×