Camping Saint Hilaire de Riez

Ontdek de authentieke Vendée tijdens uw campingvakantie in Saint-Hilaire-de-Riez.
Geniet ‘s avonds op een van de terrassen van de vele restaurants in Saint-Hilaire-de-Riez van zeevruchten of van de lokale specialiteit “mogettes”, een heerlijke witte-bonenschotel, terwijl u de ondergaande zon bewondert. Uw campingvakantie in Saint-Hilaire-de-Riez is de ideale gelegenheid om met de familie of vrienden de beroemde levenskunst van de Vendée te ervaren.

Campingverblijf in Saint-Hilaire-de-Riez

Door de zon goudgekleurde fijnzandstranden, heerlijk geurende dennenbossen, bijzondere zoutpannen, spectaculaire rotskusten… Geen twijfel mogelijk: u bent in Saint-Hilaire-de-Riez in de Vendée!

Er zijn hier ontelbare manieren om de natuurlijke rijkdommen van de omgeving te ontdekken: u kunt bijvoorbeeld gaan wandelen of mountainbiken op de diverse paden rond het riviertje de Vie dat de talrijke zoutpannen van de streek bevloeit. En wie weet heeft u de gelegenheid een typische woning uit vroegere tijden te bezoeken of een historische reconstructie van de oude werkwijzen van de zoutarbeiders bij te wonen…

Tijdens uw campingvakantie in Saint-Hilaire-de-Riez kunt u ook een wandeling maken op het spectaculaire wandelpad van de Corniche Vendéenne dat langs de kust loopt. Het drie kilometer lange pad voert u langs de schitterende, ruige en beschermde rotskusten waaraan onze streek haar reputatie te danken heeft.

Na deze wandeling kunt u een stop maken bij een van de vele markten van Saint-Hilaire-de-Riez en onze verrukkelijke streekproducten proeven. Dit is dé plaats waar de ontelbare smaken van de Vendée te vinden zijn! Vervolgens kunt u heerlijk rondslenteren op de kades van de haven en misschien wel inschepen voor een cruise naar het Île d’Yeu of voor een uitstapje met een fraai zeilschip, of de rivier de Vie per boot verkennen.

×