Camping Domaine de l’Orée

Sables d'Olonne, Vendée

« Profiteer van een camping midden in de natuur in Les Sables-d’Olonne »

8.0 10 664 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Domaine de l’Orée

Voor u, die droomt van vakantie bij het strand en de oceaan. Voor u, die zin heeft in een zonovergoten verblijf … U, die van de natuur en uitgestrekte dennenbossen houdt … Wij hebben de ideale plek voor u gevonden: het Yelloh! Village Domaine de l’Orée.

 

Deze camping met menselijke afmetingen in de Vendée, op slechts 7 km van het centrum van Les Sables-d’Olonne, is een ideale plek voor een vakantie met de hele familie. Uitzonderlijk aquapark voor groot en klein, hoogwaardige accommodaties, kinderclubs, de hele dag animatieactiviteiten, luxe service … Maar dat is niet alles! Het strand van Sauveterre ligt op slechts 1.800 m van camping Domaine de l’Orée, geweldig toch?

 

Deze camping in de Vendée, aan de rand van een domaniaal bos van 1.000 hectare, op een terrein met bomen en bloemen tussen ongerepte natuur en oceaan, belooft u een onvergetelijke vakantie. Welkom thuis! 

Daar word je blij van

 • Toegang tot het strand en de Atlantische Oceaan, op slechts 1.800 m van de camping.
 • Een prachtig aquapark met buitenzwembaden, een overdekt zwembad, glijbanen, rivier met boeien...
 • Activiteiten van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat, voor de hele familie: salsa, sporttoernooien, kooklessen, fietstochten ...
 • Fietspaden aan de uitgang van de camping, langs de Côte de Lumière
 • Snackbar-restaurant ‘La Paillote’ presenteert een afwisselende, gevarieerde menukaart met regionale specialiteiten.
Open van 07/05/2021 tot 12/09/2021
Onze receptie: +33 (0)2 51 33 10 59

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Accommodatie
 • Diensten
 • Activiteiten
 • Zwembad

Nieuwigheden

 • Nieuwe cottages en
 • Oprichting van een Teens Club voor tieners van 13 tot 17 jaar

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Het aquapark van camping Domaine de l’Orée is niet geweldig, het is uitzonderlijk! Hier zult u ongetwijfeld uw dagen met de hele familie doorbrengen. Het is een echte plek voor spelen en vermaak: 2 buitenzwembaden, een overdekt zwembad, 4 glijbanen, een rivier met boeien, 2 peuterspeelbaden … Wij zeiden toch uitzonderlijk!

Kinderen en tieners

Meer weten?

Zoekt u een camping voor uw kinderen? Een plek waar ze zich van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat kunnen vermaken? Een unieke plek waar bij alles aan hen gedacht is? Zoek niet langer! U hebt zojuist camping Domaine de l’Orée gevonden! Kinderclubs van 5 tot 12 jaar, 3 speeltuinen, een aero-game, een multisportterrein … Ja, allemaal voor hen!

Sport en activiteiten

Meer weten?

Felle wedstrijden, wandelingen aan zee, gym in het zwembad, luieren op de ligstoelen … Kies de activiteit die u bevalt tijdens uw campingvakantie. Of u nu van sport of ontspanning houdt, de teams van Domaine de l'Orée passen zich moeiteloos aan al uw wensen aan. Ontdek snel wat u te wachten staat. 

Diensten

Meer weten?

In het Yelloh! Village Domaine de l’Orée vindt u ter plaatse alles wat u nodig hebt voor een uitstekende vakantie. Een vraag? Toeristische informatie? Kleine trek? Reuzenhonger? Een boodschapje doen? De camping heeft overal antwoord op! U hoeft maar één ding te doen: in alle rust genieten van uw verblijf in de Vendée. Glimlach! 

In de omgeving

Meer weten?

Verblijft u in het Yelloh! Village Domaine de l’Orée in Les Sables-d’Olonne? Leuk! U zult gaan genieten van de Vendée en zijn 250 km kust, fijnzandstrand, dennenbossen … Deze streek is bijzonder geschikt voor vakantie! Ontdek ook de beroemde badplaatsen: Saint-Gilles-Croix-de-Vie en zijn vissershaven, Saint-Jean-de-Monts, de eilanden Yeu en Noirmoutier … u zult met volle teugen genieten van uw vakantie hier! 

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×