Camping Vendée

De kust, de stranden, de kreken en de badplaatsen zijn ware juweeltjes van zand en goud. De charme van de Vendée is een combinatie van vlakten en betoverende bossen.

Vakantie op een camping Vendée 

Van het Marais Breton van de Vendée, getekend door de zee, tot het marais poitevin, het Groene Venetië bevindt zich een kuststrook waar de zon evenveel schijnt als aan de Côte d'Azur. De beroemde eilanden Ile d'Yeu en Ile de Noirmoutier zijn heerlijk om te bezoeken. Maak gebruik van de Taxseaboat, een origineel transportmiddel! Deze versterkte opblaasboot met een capaciteit van 12 personen brengt u naar het hartje van Ile d'Yeu en Ile de Ré. Laat u begeleiden naar enkele prachtige plekjes: Les Sables d'Olonne en de haven van Bourgenay.

Tijdens een verblijf op een camping in de Vendée kunt u deelnemen aan talrijke ongewone activiteiten. Maak een tocht door de Haut Bocage in een authentieke stoomtrein. Een verkenningstocht van 2.30 uur doorheen de groene landschappen van de Vendée. Maak met het gezin of onder vrienden een ritje op de rails van een oude spoorweg van 10 km lang. Vertrek niet zonder een tussenstop te maken in de Puy du Fou. Dit buitengewone park bezorgt u een dag vol intense emoties. Wagenrennen en roofvogelshows met valken slingeren u terug in de tijd!

 

Camping Vendée 

Dompel uzelf deze zomer, net als vele kampeerders voor u, onder in de charmes van de Vendée! De stranden aan de Atlantische Oceaan met hun machtige golven liggen op u te wachten om te genieten van de heerlijke zon, maar er is ook het achterland met het schitterende coulisselandschap of de rijke streek met een indrukwekkende geschiedenis. De veelzijdigheid van de Vendée zal u zeker verrassen. De havenstad Les Sables D’Olonne ademt één en al oceaan en ligt tegenover het authentieke en schilderachtige Île d’Yeu. Het achterland met zijn coulisselandschap, bossen en karaktervolle steden is ideaal voor uitstapjes en wandelingen. Zet deze zomer koers naar de Vendée!

6 campings gevonden

De Yelloh ! Village campings dichtbij

campings Maine-et-Loire

campings Loire Atlantique

Om te ontdekken
×