Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Le Pin Parasol

La Chapelle-Hermier, Vendée

« Beleef een 100% natuurvakantie aan het meer van Jaunay en op 10 kilometer van de stranden van de Vendée »

8.6 10 671 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Le Pin Parasol

Kom genieten van een vakantie onder de zon van de Vendée in het Yelloh! Village Le Pin Parasol. Hier bent u volop in de frisse lucht en er even helemaal uit! In een meer dan 20 hectare groot, beschermd natuurgebied vindt u een grote keuze aan topklasse accommodaties verdeeld over 2 wijken, de wijk Sensations en de wijk Nature et Sens.

 

Op het terrein kunt u genieten van zijn 2 aquaparken, het aquafun-park (wijk Sensations) en het sensorieel watercomplex (wijk Nature et Sens), maar ook van het meer van Jaunay, een schitterend natuurreservaat dat direct toegankelijk is vanaf de camping. In zijn verwarmde aquaparken, zijn geheel overdekte zwembad, zijn grote peuterbad met waterspelletjes, zijn buitenbaden, zijn balneoruimte, zijn 50 meter lange zwemgang en zijn lagunebad zult u gegarandeerd veel waterpret beleven. En voor spanning en sensatie zijn er 5 waterglijbanen waaronder 2 om met boeien naar beneden te roetsjen: de grootste van de Vendée!

 

In de directe omgeving van camping Le Pin Parasol onthult de prachtige Vendée u al zijn charmes. U kunt genieten van zowel de rust van een unieke omgeving als van de stranden aan de Atlantische Oceaan, op slechts 10 minuten vanaf uw camping in de Vendée. Dankzij de ideale locatie kunt u vele pretparken bezoeken, zoals Puy du Fou, en heel veel tochtjes maken naar must-sees om de rijkdom van de streek te ontdekken.

Daar word je blij van

 • Twee wijken, twee sferen, Nature et Sens en Sensations!
 • Het 2.500 m² grote, verwarmde aquafun-park met overdekt zwembad, buitenbad, een groot peuterbad en 5 waterglijbanen
 • Het waterpark van de wijk Nature et Sens, met zijn 50 meter lange zwemkanaal, licht hellende buitenbad, balneoruimte en peuterbaden (binnen en buiten)
 • Het meer van Jaunay, een uniek natuurgebied, direct toegankelijk vanaf de camping
 • De stranden van de Vendée op slechts 12 kilometer van uw camping
 • Topklasse huuraccommodaties en ruime, tot 270 m² grote, landschappelijk aangelegde kampeerplaatsen 
Open van 07/05/2021 tot 12/09/2021
Onze receptie: +33 (0)2 51 34 64 72

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Diensten
 • Activiteiten
 • Zwembad

Nieuwigheden

Renovatie en uitbreiding van een sanitairblok, moderner en verwarmd 

Le Pin Parasol op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Stranden van de Vendée op maar 20 minuten rijden of 2 aquaparken van de camping? Aan u de keus! Eén ding is zeker: tijdens uw verblijf op camping Le Pin Parasol gaat u volop genieten van zwemplezier. 

Wellness

Meer weten?

Zin om tijdens uw vakantie aan uw conditie te werken of uzelf te verwennen met een schoonheidsbehandeling? Bij ons vindt u de oplossing: de wellnessruimte van camping Le Pin Parasol maakt van uw verblijf een nóg mooiere ervaring. 

Kinderen en tieners

Meer weten?

Tijdens hun campingvakantie moeten ook de kinderen zich optimaal kunnen amuseren! Onze meertalige animatieteams kunnen hen een zeer ruime keuze aan activiteiten aanbieden. Zelfs de allerkleinsten hebben een speciale ruimte helemaal voor zichzelf!

Sport en activiteiten

Meer weten?

Om u unieke momenten te laten beleven en uw vakantieplezier nóg intenser te maken, biedt camping Le Pin Parasol u een zeer ruime keuze aan activiteiten, sport en animaties. Er is voor alle leden van de familie iets te doen! 

Diensten

Meer weten?

Vanaf het moment van aankomst op de Yelloh! Village camping tot uw vertrek vindt u bij ons alles wat u maar nodig hebt om uw vakantie aangenaam te laten verlopen. Camping Le Pin Parasol doet er alles aan om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen! 

In de omgeving

Meer weten?

Er valt enorm veel te zien in de Vendée, vanaf het Yelloh! Village Le Pin Parasol! Prachtige, unieke, onvergetelijke bezienswaardigheden die u niet mag missen, plekken die u zullen ontroeren en verrassen, u laten terugreizen in de tijd of op een andere manier met de streek laten kennismaken.

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×