In de buurt van camping Le Pin Parasol

Er valt enorm veel te zien in de Vendée, vanaf het Yelloh! Village Le Pin Parasol! Prachtige, unieke, onvergetelijke bezienswaardigheden die u niet mag missen, plekken die u zullen ontroeren en verrassen, u laten terugreizen in de tijd of op een andere manier met de streek laten kennismaken.

Camping Le Pin Parasol

6 Châteaulong

85220 La Chapelle Hermier

FRANKRIJK

Ligging

La Chapelle Hermier, 4 km
Luchthaven van Nantes, 89 km
Station van La Mothe Achard, 11 km

GPS-Coordinaten

Breedtegraad: N 46° 40' 1'' Lengtegraad: W 1° 45' 18''

Evenementen

Toeristische plaatsen

Steden

Le grand défi

Willen uw kinderen plezier beleven en alles uit hun vakantie halen wat erin zit? Neem ze mee naar een multi-activiteitenpark 'Le Grand Défi', de grote uitdaging. Een groot aantal activiteiten in de natuur voor kinderen vanaf 2 jaar: boomklimmen, paintball, Lasertag, ExplorGame. Zeker weten dat u het zelf ook geweldig vindt! 

Le Grand Défi
40 Rue de l'Étoile
85150 Saint-Julien-des-Landes
www.grand-defi.com 

Vélo Rail

Zin om met de familie of uw vrienden eens totaal iets anders te doen? Dan is de Vélo-Rail echt iets voor u! Op slechts 20 minuten van de camping loopt een oude, niet meer in gebruik zijnde spoorlijn door het achterland van Saint-Gilles-Croix-de-Vie. Op deze rails zijn speciale railfietsen gezet: het is een soort tandems met vier wielen waarop de hele familie kan plaatsnemen! Een originele manier om de streek te verkennen.

Vélo Rail
10 Rue des Volettes
85220 Commequiers
www.velorail-vendee.fr

Château des aventuriers

Kinderen zijn dol op dit attractiepark! Ontdekkingen, raadsels, springkussens, ludiek vragenspel… Ze kunnen in de voetstappen van een piraat of een dinosaurus treden en alle geheimen van het kasteel ontdekken! Er valt voor alle leeftijden iets te beleven!   

Le Château des Aventuriers
Route des Sables d'Olonnes
85440 Avrillé
www.chateau-aventuriers.com

×