Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Le Pin Parasol La Chapelle-Hermier, Vendée

« Beleef een 100% natuurvakantie aan het meer van Jaunay en op 10 kilometer van de stranden van de Vendée »

8.6 10 747 scores Recensies

Beoordelingen camping Le Pin Parasol

Dankzij de beoordelingen van gasten van het Yelloh! Village Pin Parasol, zult u tijdens uw volgende vakantie niet verrast worden! U komt alles te weten over de inrichting van de camping, de accommodaties, voorzieningen, animaties, diensten en het aquapark…
Na het lezen van deze beoordelingen, weet u zeker dat uw vakantie op camping Pin Parasol aan uw verwachtingen zal voldoen. Vertrouw op de gasten die al eerder op de camping verbleven! Aan het eind van uw verblijf kunt ook u uw mening geven over uw vakantie!

Zie detail berekeningsvoorwaarden
Meningen filteren:
Type accommodatie :

Kinderen

747 scores
8,6 /10
Bram
Uit Druten
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 22/07/2020 tot 01/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Zeer goed bevallen. Mooie cottage, voldoende faciliteiten en vriendelijk personeel.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello ! Thank you for your visit and for taking the time to submit this charming testimony following your stay at our campsite! Our team is very happy to have made your visit to Vendée memorable thanks to our numerous facilities for the whole family as well as our privileged geographical location near Lac du Jaunay. It would be a real pleasure to welcome you on the occasion of your next vacation to make you discover our novelties and why not discover our Nature and Sense area.See you soon, Nathan, Camping Yelloh! Village, Le Pin Parasol *****
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Mario
Uit Deurne
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 12/07/2020 tot 21/07/2020

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Fantastische camping. Wij leken meer in een resort te zitten dan op een camping. Prachtige omgeving en groen voorziening op de camping, mooie ruime plaatsen. Wij hadden extra comfort met ons tuinset , Barbecue en pergola. Zalig.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello, Thank you for this very nice review on our campsite. We are delighted to have such good feedback as yours, which proves the quality of our 5-star establishment. We are delighted to note that your stay in our establishment has pleased you and that the quality of our equipment at Nature and Sense has been up to your expectations. Hoping that we will see you again soon in Vendée !Nathan, Camping Yelloh! Village Le Pin Parasol *****
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Cathy
Uit Groot bijgaarden
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 17/07/2020 tot 29/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Mooie accommodatie, mooi verzorgde camping, vriendelijk personeel Er zijn veel leuke speeltuinen voor de kinderen, spijtig dat er geen schaduw voorzien is aan de speeltuinen. Enig minpuntje: het toilet aan het zwembad was vaak vuil en het papier was regelmatig op. Dit stond in schrik contrast met de overige faciliteiten van de camping.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello !Thank you very much for your feedback on our Le Pin Parasol campsite, we are delighted to read that you had a wonderful time with us.Our priority is to welcome you in a clean area and our team makes efforts to maintain the cleanliness with care. We note your comment and thank you for saying that the whole site is however clean.See you soon,Nathan, Camping Yelloh! Village Le Pin Parasol *****
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Patrick
Uit Kortrijk
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 16/07/2020 tot 31/07/2020

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Zeer propere en ruime kampeerplaats. Stonden op Nature and Sense, waar het rustig is, wel nog wat weinig schaduw, wachten tot de boompjes wat gegroeid zijn. Zeer proper sanitair!!! 50m zwembad : ideaal voor echte zwemmers.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello,Thank you for sharing your experience at Le Pin Parasol. You have stayed in our Nature and Sense area which is very popular with our customers. Created in 2018, time will allow nature to take place. In the meantime, the setting, the infrastructures and the services are at the top as you specify! Thank you.Our team thanks you for specifying their professionalism.See you soon for a new stay.Nathalie, camping Yelloh ! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Martin
Uit Westerhoven
16 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 13/07/2020 tot 30/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Mooie cottage op het gedeelte Nature & Sense. Ruime plekken en geweldig zwembad.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello,Thank you very much for your testimony!We are delighted to note that you had a good stay in our campsite, which is as large as it is green.It is always a pleasure that you enjoy our comfort and our facilities, including our aquatic areas, very popular with our customers.Your comments are importants for us. Projects are being considered... Do not hesitate to come back and see us soon.Nathan, Camping Yelloh! Village Le Pin Parasol *****
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Patrick
Uit Breda
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 15/07/2020 tot 29/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Mooie nette ruime rustige camping, met prachtige zwembaden. Heel leuk voor onze kinderen 7 en 10 jaar
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello ! We thank you for your feedback and your very positive rating, it is always a pleasure to see that our customers are satisfied with our services, infrastructures and the environment. Our team thanks you for your comment. We hope to see you again very soon to enjoy our beautiful region and to discover again all that our territory has to offer. See you soon, Nathan, Camping Yelloh ! Village Le Pin Parasol *****
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Gerrie
Uit Urmond
7 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 15/07/2020 tot 29/07/2020

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Een supermooie, bloemrijke, schone camping met zeer vriendelijk personeel!
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello,Céline, Patrice and the whole team thank you for your nice return. It is important for us to know that you love your vacation spot and that your stay is 100% successful.Your compliments on our teams and our campsite are touching and true to reality.See you soon with us!Nathalie, camping Yelloh ! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Johan
Uit Berlaar
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 19/07/2020 tot 29/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Verzorgd, mooi aangelegd domein. Proper en vriendelijk personeel. De moeite waard om naartoe te gaan met kinderen.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Virginia
Uit Evergem
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 18/07/2020 tot 25/07/2020

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Genoeg te doen, groot en proper
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Miriam
Uit Heusden
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 12/07/2020 tot 22/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Top camping! Wifi werkte helaas niet en door de corona-omstandigheden waren de openingstijden van de restaurants niet duidelijk.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello Miriam,Thank you for this laudatory note regarding your stay at our campsite.We are delighted to see that your stay went well and that you highly appreciated the setting of our campsite as well as the landscapes it offers!However, we regret to note your disappointment with the quality of the wifi offered within the campsite. Although we have installed fiber optic since this year, the connection is sometimes overloaded, be sure that we are doing our best to improve this point. As for the opening hours of the restaurants, we recommend that holidaymakers download the Yelloh! app ! in fact, all the information and timetables for the various services are available thereWe hope to see you again in the Pin Parasol, see you soon in Vendée !Nathan, Camping Yelloh ! Village Le Pin Parasol *****
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Jgj
Uit Hilversum
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 11/07/2020 tot 25/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

En mooie complete camping met veel activiteiten en prachtige zwembaden. 0pRuime plekken.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Martin
Uit Hellevoetsluis
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 16/07/2020 tot 23/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Top Premium service!
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello !Thank you very much for your comment and excellent rating! Thank you for specifying the involvement of our team and their responsiveness.It was a pleasure to count you among our holidaymakers and we would be delighted to see you again very soon.New projects concerning services are being considered!Nathan, Camping Yelloh! Village Le Pin Parasol *****
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Joke
Uit Mol
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 12/07/2020 tot 22/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Alles super in orde!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Nathalie
Uit Zwolle
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 06/07/2020 tot 22/07/2020

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

De camping is prachtig en ruim opgezet. De kinderen hebben zich ook heerlijk vermaakt
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello !Thank you very much for your return to our 5 stars campsite ! We are delighted to read that you enjoyed our facilities and entertainment for the whole family.We look forward to your next vacation so that you can take advantage of our many activities and our aquatic area.See you soonNathan, Camping Yelloh ! Village Le Pin Parasol *****
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Philippe
Uit Brugge
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 11/07/2020 tot 18/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Mooie camping, rustig, goede accomodatie, mooie streek. 1 minpunt: de slechte bedden in onze chalet.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello Philippe,Thank you for your good evaluation and for entrusting us with your holiday.You liked all the services and infrastructures suggested and your comments are the subject of great attention. Some projects are being considered, come back to see us to discover and enjoy them!Nathalie, Camping Yelloh ! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Frederik
Uit Mol
4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 03/07/2020 tot 10/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Nature en Sense gedeelte nieuw en mooi aangelegd. Moderne en nette accomodatie
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello !It is with great satisfaction that we take notice of your testimony! Thank you so much.Indeed, we are delighted to hear that you had a great holiday in our new made Nature and Sense area which is available since 2018. It was a pleasure to count you among our vacationersand we would be delighted to see you again.See you soon,Nathan, Camping Yelloh Village ! Le Pin Parasol *****
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Nathalie
Uit Essen
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 11/07/2020 tot 20/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Aangenaam als eerste campingervaring.
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello,Thank you for your return.We are delighted to have been chosen for your first camping experience. Your suggestions are forwarded and will be given special attention for the next season.See you soon with the Vendée sun!Nathan, Camping Yelloh ! Village Le Pin Parasol *****
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Sandy
Uit Rumst
13 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 12/07/2020 tot 19/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Nature&Sens is een prachtige locatie!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Toon
Uit Mol
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 08/07/2020 tot 18/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Super!
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Hello Toon,Thank you very much for your testimony and this good note!We are delighted to read that you enjoyed our campsite and that your stay with us was pleasant.You will always be welcome for new holidays in our 5 stars campsite.See you soon,Nathan, Camping Yelloh ! Village Le Pin Parasol *****
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Christine
Uit Amsterdam
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 05/07/2020 tot 08/07/2020

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

We kregen een mooie standplaats maar hoewel we tevoren hadden gebeld dat we geen week zouden blijven was bij aankomst weinig keuze terwijl er plek genoeg was
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Renzo
Uit Heerhugowaard
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 03/07/2020 tot 13/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Prima camping, schoon, twee luxe zwembaden. Animatie wat matig (alleen Frans), omgeving wat saai. Eten wat beperkt, vooral ontbijt viel tegen (verplicht bestellen)
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Dear,Thank you for sharing your experience at Le Pin Parasol.What a pleasure to see that you have been seduced by our heated water spaces of 5000m² and the quality of our site.We are sorry to hear that the activities of our family campsite have not been up to your expectations. Recently Marite joined us and speaks Dutch fluently about what to best integrate the children in the animations !Regards,Nathan, Camping Yelloh! Village Le Pin Parasol *****
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Jan
Uit Oostende
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 27/06/2020 tot 04/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Zeer mooi en net park. Fantastische zwembaden en vriendelijk personeel.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Tim
Uit Rucphen
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 31/08/2019 tot 13/09/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Mooie schone camping met vriendelijk personeel
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Ewoud
Uit Vlaardingen
4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 14/08/2019 tot 30/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Prachtige camping, super vriendelijk personeel.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Natasja
Uit Oegstgeest
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 17/08/2019 tot 25/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Voor herhaling vatbaar
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Chris
Uit Velp
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 05/09/2019 tot 08/09/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Zo als altijd is het thuis komen bij yelloh.Je weet dat de basis faciliteiten altijd goed zijn.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Rianne
Uit Hilversum
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 14/08/2019 tot 28/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

fijne nette en schone camping met zeer vriendelijk personeel die altijd klaar staan.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Robert
Uit Zwijndrecht
9 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 18/08/2019 tot 31/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Zeer fijne camping mooi aangelegde natuur and sence Voldoende speelgelegenheid voor de kinderen. Mooi zwembad met voldoende lig en zit plekken Bediening in restaurant mag wel wat meer ervaring hebben om efficiënter de klanten te helpen
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Peter
Uit Zonhoven
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 21/08/2019 tot 31/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Kinderen hebben een leuke tijd gehad
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Vincent
Uit Rotterdam
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 11/08/2019 tot 28/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Super mooie camping, goed onderhouden, goede service en de zwembad echt top!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
×