Beoordelingen camping Le Pin Parasol

Dankzij de beoordelingen van gasten van het Yelloh! Village Pin Parasol, zult u tijdens uw volgende vakantie niet verrast worden! U komt alles te weten over de inrichting van de camping, de accommodaties, voorzieningen, animaties, diensten en het aquapark…
Na het lezen van deze beoordelingen, weet u zeker dat uw vakantie op camping Pin Parasol aan uw verwachtingen zal voldoen. Vertrouw op de gasten die al eerder op de camping verbleven! Aan het eind van uw verblijf kunt ook u uw mening geven over uw vakantie!

8.8 /10
932 scores
Meningen filteren:
Type accommodatie:

Kinderen

Marlies
Uit Gorinchem - 5 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 06/05/2024 tot 12/05/2024 · Huuraccommodatie · Met kinderen Laagseizoen

9 /10
Heel goed. Nette camping, vriendelijk personeel.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello ! Thank you so much for your comment about your stay at Le Pin Parasol. You enjoyed your holidays among us, your satisfaction is a great reward for our team.  We look forword to welcoming you back ! See you soon in Vendée. Nathalie, Camping Yelloh ! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Stijn
Uit Best - 13 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 08/05/2024 tot 12/05/2024 · Huuraccommodatie · Met kinderen Laagseizoen

9 /10
Prima verblijf geweest op een goed verzorgde camping
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello ! Thank you for staying at our campsite! We are delighted that you enjoyed your holiday with us.  We look forward to welcoming you back for more memories ! See you soon in France ! Nathalie, Camping Yelloh ! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Ruud
Uit Nootdorp - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 01/09/2023 tot 06/09/2023 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Laagseizoen

10 /10
Een aantal geweldige dagen gehad, tegen het einde van het seizoen. Prima voorzieningen en service
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Dear Ruud, What a pleasure to read your feedback ! A stay that you fully enjoyed thanks to the commitment of our team ! See you soon in Vendée at Le Pin Parasol, Stéphanie - Camping 5-star Yelloh! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

Stephie
Uit Heist-op-den-berg - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 11/08/2023 tot 25/08/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Heel fijne camping Vriendelijk personeel Heel veel toffe activiteiten voor de kinderen
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Dear Stephie, Thank you for taking time to leave your review.Céline, Patrice and the whole team are happy to read you feedback and it is a great reward for us ! See you soon with pleasure again at Le Pin Parasol, Stéphanie - Camping 5-star Yelloh! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Willem Jan
Uit Wesepe - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 29/07/2023 tot 09/08/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Keurige camping, met ruime, schone plaatsen. Zwembad ook prima. Een binnenbad is wel prettig wanneer je dicht bij de kust zit :). Ook veel te doen voor de kinderen. Elke dag wel een andere activiteit. Ook in de omgeving is veel te doen.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Dear Willem Jan, It is a pleasure to read you fully enjoyed your holiday time at Le Pin Parasol and also in the Vendée. Thank you for your trust. We are delighted that you have a wonderful experience among us.Our region has lot to offer and there are many to-do, to-see that we are happy to advice. Looking forward to welcome you again at Le Pin Parasol.Stéphanie - Camping 5-star Yelloh! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Pieter
Uit Leeuwarden - 4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 16/08/2023 tot 30/08/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Mooi camping, goede faciliteiten maar teleurstellende kidsclub. Onze kinderen van 4, 8 en 10 genoten afgelopen jaren van de kidsclub elders. Enkel hier waren de leeftijden van 4 tot 13 bij elkaar, geen succes voor onze kids van 8 en 10. Daarnaast is het een camping met weinig sociale contacten en in verhouding met wat we gewend zijn weinig Nederlanders.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Dear Pieter, Thank you for choosing the Yelloh! Village Le Pin Parasol for your family holidays in august. Our entertainers team is happy to meet you and share a part of your holidays with you. They are also available to create social contact with other holidaymakers. Feel free to ask, they are happy to help! We take note of your various suggestions and comments about our services ou facilities. We look forward to welcome you again for another stay in the beautiful Vendée.Best regards.Stéphanie - Camping 5-star Yelloh! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Tom
Uit Muiden - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 16/08/2023 tot 30/08/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Prachtig park, veel activiteiten, vriendelijk en behulpzaam personeel en keurige stacaravan.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Dear Tom, Thank you for your kind feedback that rewards the commitment of our team ! We take note of your suggestions.See you with pleasure again at Le Pin Parasol !Best regards.Stéphanie - Camping 5-star Yelloh! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Laurenzo
Uit Oostende - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 19/08/2023 tot 26/08/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Heel tevreden van de camping- helaas geen airco
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Dear Lorenzo, What a pleasure to read your full satisfaction about your holiday time at Le Pin Parasol. We are happy to let you know that in 2024, new cottages 3 bedrooms 4 flowers with air conditioning will appear in Sensations area. It is with pleasure we will welcome you again ! Best regards.Stéphanie - Camping 5-star Yelloh! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Johan
Uit Kaatsheuvel - 6 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 30/07/2023 tot 09/08/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

6 /10
Het algemene aanzicht van de camping oogt fris en verzorgd. Huisje op orde, goed uitgerust en fijne bedden en lekker douche. Maar ... de beleving op de camping was wat 'vlak'. Het onaangename weer zal ook wel meegespeeld hebben maar er was weinig sfeer op het park. De grootste tegenvaller voor ons was het restaurant: op het stuk Sensations was het restaurant net een friettent met alleen maar een vette hap op het menu, bij het stuk Spa & Sense was het restaurant uitgestorven dus ook helemaal geen fijn alternatief ... het menu was er niet beter. 5 sterren onwaardig voor ons.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Dear Johan, Thank you for choosing the Yelloh! village Le Pin Parasol for your holiday time this summer. We are sad to read the catering points were not to your convenience and that you are disappointed with some services, we take note of your feedback. It’s true that the weather wasn’t great too.In 2024, the Sensations restaurant will be completely redesigned and renovated and will offer a new menu.Regards.Stéphanie - Camping 5-star Yelloh! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

    Geen mening

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

Pim
Uit Westzaan - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 06/08/2023 tot 14/08/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Fantastische camping
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Dear Pim, Thank you for taking time to leave your review and 10/10 note on Yelloh! village. It's a great reward for us !Looking forward to welcome you again at Le Pin Parasol.Stéphanie - Camping 5-star Yelloh! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

Tim
Uit Ovezande - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 02/08/2023 tot 16/08/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

10 /10
Aangenaam, gastvrij, schoon en veel te doen voor jong en oud.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Dear Tim, A great thank you for your 10/10 note ! It is fantastic to read you fully enjoyed the Pin Parasol holiday experience. Looking forward to welcome you again.Stéphanie - Camping 5-star Yelloh! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Patrick
Uit Monster - 11 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 09/07/2023 tot 31/07/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Tweede jaar op Nature and Sense (N&S). De afmeting van de kampeerplaats is prachtig. Het zwembad N&S is prachtig, maar smiddags te druk en teveel baldadigheid. Sanitair wordt prima schoongemaakt. Er zijn te weinig afwasplaatsen. Restaurant N&S is gezellig en goed. N&S is voor rust en ruimte maar dat verandert helaas wel. Animatie is hetzelfde als vorig jaar. Er zitten leuke acts tussen. De omgeving is erg leuk en zee vlakbij. De kwaliteit van de mtb's en fietsen die worden verhuurd zou verbeterd kunnen worden zodat je fietstochten kunt maken want er liggen mooie routes in de o geving.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Dear Patrick, Thank you for choosing for the a second time the Yelloh! village Le Pin Parasol for your holidays. Elsa and the other members of the team thank you too.We are happy to read you enjoyed Nature & Sens area and we take note of your comment. In 2024 it is a new outdoor stage that will appear for new shows and magic moments with the entertainers. A novelty that we are impatient to make you discover! It is with pleasure we will welcome you for another stay among us. Best regards, Stéphanie - Camping 5-star Yelloh! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Vincent
Uit Enschede - 9 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 30/07/2023 tot 06/08/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Hele fijne en vooral nette en goed onderhouden camping. Keurig sanitair en netjes schoon. Gezelligheid vanuit animatie en bar/terras ontbreekt wel een beetje.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello ! We thank you for sharing your Pin Parasol's experience. We are delighted that you appreciated the site, your ptich and the cleanliness of our campsite, thank you for your trust.We hope you come back again for new memories with our team and discover our novalties : among the projects, a new outdoor performance stage for the shows.We wish you a nice summer. See you soon in Vendée.Nathalie, Camping Yelloh ! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Anouk
Uit Oss - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 29/07/2023 tot 12/08/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Een prachtige camping! Heel vriendelijk personeel. Huisjes waren top-schoon en allemaal fijn gelegen. Voor de grootte van de camping waren er te weinig wasmachines. Heel mooie winkel met een ruim assortiment. Helaas was het weer niet zo mooi, en stond veel wind, dus in de avond te fris om buiten te zitten en voor ons dus een reden om volgend jaar een andere camping/plaats te zoeken.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello, Thank you for your feedback about your stay with us. It was a pleasure to welcome you. Our staff thanks you for your review about the service. We regret your stay depends of the wether. However, each season, we have a nice summer in Vendée. Our team notes your suggestions. Nathalie, Camping Yelloh ! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Saskia
Uit Boxtel - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 05/08/2023 tot 12/08/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

10 /10
Je kan over deze camping niets negatiefs bedenken. Echt werkelijk alles is top! Zwembaden perfect, animatie perfect, cottage perfect en de speeltuin bmx park en skelter parcours is echt geweldig. Nieuwe uitbreidingen voor 2024/2025 op de planning. Zou me niet verbazen als dit een van de beste campings gaat worden van Frankrijk. Ik zou wel altijd voor sensation gaan en niet voor de wijk sense and nature.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Dear Saskia, What a review ♥!  Thank you so much for taking time to leave it ! Céline and Patrice love to offer novelties in order to make you live the best holidays ever. Bet won thanks to your comment ! We are delighted that you have enjoyed your holidays among us.See you soon at Le Pin Parasol !Stéphanie - Camping 5-star Yelloh! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Charlotte
Uit Harderwijk - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 02/08/2023 tot 13/08/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Mooi, leuk en net park
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello, We thank you for your feedback about your stay at Le Pin Parasol ! We are delighted that you enjoyed your holidays with us. See you soon at Le Pin Parasol.Nathalie and the team Yelloh ! Village Le Pin Parasol *****
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

Edwin
Uit Nootdorp - 8 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 23/07/2023 tot 04/08/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Mooie, nette camping met goede diensten en vriendelijk personeel
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello ! Thank you Edwin for your comment and fabulous 9/10. You like the friendliness of the staff and the facilities offering by the campsite. It is a pleasure to read it has filled you up. Looking forward to welcome you for another stay in the beautiful Vendée.Stéphanie - Camping 5-star Yelloh! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Nicky
Uit Bavel - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 02/08/2023 tot 13/08/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Ruim opgezet en goede voorzieningen!
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello !We thank you for your stay at Le Pin Parasol. We are delighted that you enjoyed our facilities !We wish you a nice summer. You will be welcome for a new stay in our campsite.See you soon in France !Nathalie, Camping Yelloh ! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Jos
Uit Vleuten - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 29/07/2023 tot 12/08/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

6 /10
Sommige punten van de camping waren zeer goed, maar ook een aantal punten veel minder en onvoldoende, waardoor we minder hebben kunnen genieten van ons verblijf, zoals eerste dag konden we een aantal uur niet gebruik maken van het toilet, keuken, gas etc. daarnaast zaten we in de stankgeur. WC water kwam naar boven in onze keuken en onze badkamer. wel opgelost naar een aantal uur, maar zelf schoon moeten maken. Jammer als dat ook tijdens etenstijd gebeurd en dat met kleine kinderen. Op zijn minst een kleine knuffeltje en sorry verwacht vanuit de camping zelf. (Mannen die achterstallig onderhoud deden, waren wel netjes). Helaas niets... ( huisje 157) Andere punten: Vriendelijkheid en kunde receptie zeer matig bij sommige. Contant betalen kon men nergens. dat vonden we raar. Plus punt. Het Brood. lekker, genoeg en verzorgd en heel vriendelijk. Winkel wel enorm duur. Een euro op de prijzen is normaal, maar 2 a 3 keer over de kop :) ...
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello Jos, Thank you for choosing Yelloh! Village Le Pin Parasol for your stay in France.It is with surprise that we discover your review. The Pin Parasol’s team is known for his reactivity and friendliness and also his cleanliness. If you find a problem, we are happy to help! Feel free to come to us at any time during your stay.By the way, the friendliness of the staff is congratulated. We are sorry and surprised you did not find it and you were disappointed about some services. Best regards.Stéphanie - Camping 5-star Yelloh! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Robert
Uit Hengelo - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 26/07/2023 tot 11/08/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Mooie schone camping, super mooie plek gehad. De plekken zijn zeer ruim heerlijk!
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello !Céline, Patrice and our team thank you so much for your trust and your stay among us. We are delighted that you enjoyed your holidays. Thank you for highlighting the cleanliness of our campsite !We wish a nice summer.See you soon for new memories at Le Pin Parasol !Nathalie, Camping Yelloh ! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Kay
Uit Enschede - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 24/07/2023 tot 05/08/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Mooie camping met prachtige zwembaden ruime plekken en speel mogelijkheden ten over. Helaas is er niet een dorpje op loopafstand om savonds een terrasje te pakken of uit eten te gaan. Wel leuk op loopafstand was de herberg aan het meer met heerlijke crêpes en een mooi terras uitkijkend op het meer.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello,We thank you for your stay with us and we are delighted that you enjoyed your holidays in Vendée, at Le Pin Parasol. We hope you have enjoyed all our facilities, services and activities on our site designed for your comfort and leave with great memories! The quiet location of the campsite is appreciated by our holidaymakers ; on site we offer various catering services for you to relax and enjoy. You highlight the quality of the Lac du Jaunay creperie nearby the campsite, it's a good choice too !We wish you a nice summer. See you soon in Vendée. Nathalie, Camping Yelloh ! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Jurjen
Uit Makkum fr - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 23/07/2023 tot 30/07/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Een heerlijke vakantie!
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello, We thank you for your feedback about your stay at Le Pin Parasol ! We are delighted that you enjoyed your holidays with us. See you soon at Le Pin Parasol Nathalie and the team Yelloh ! Village Le Pin Parasol *****
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Daan
Uit Etten-leur - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 26/07/2023 tot 06/08/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Een prachtige camping met veel animatie. Iedere dag een leuke planning. Prima eten in het restaurant en de afhaal. Simpel menu, maar lekker. Leuk de georganiseerde mosselavonden. Omgeving van de camping is netjes, personeel heel vriendelijk.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello, Céline, Patrice and the whole team thank you for your stay with us. We are delighted that your family enjoyed the campsite, the facilities and the entertainments. Thank you for emphasizing the cleanliness of the campsite and the good work of our staff. We hope you have been able to visit our wonderful region. See you soon in France.Nathalie, Camping Yelloh ! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Diana
Uit Nieuw vennep - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 23/07/2023 tot 06/08/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Hele mooie camping
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello, Thank you for choosing Le Pin Parasol*****. We take note of your suggestions and hope you enjoyed your stay with us.See you soon.Nathalie, Camping Yelloh ! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Judith
Uit Zevenaar - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 26/07/2023 tot 06/08/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Genoten van de camping minder van het weer
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello, We thank you for your stay at Le Pin Parasol ! We hope you enjoyed your stay and all facilities. We wish you a nice summer. See you soon in France ! Nathalie, Camping Yelloh ! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Sedat
Uit Barendrecht - 7 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 15/07/2023 tot 05/08/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

7 /10
Camping is weer mooi uitgebreid, de nieuwe winkel is erg mooi. Wel zijn de prijzen bijzonder hoog in de supermarkt, dit is onnodig en niet klantvriendelijk. Ook de prijzen bij de Take-away zijn echt te hoog, het zijn restaurant prijzen en niet voor iets wat je afhaalt op een camping. Verder viel op dat dit jaar bij toiletgebouw 2 het WC papier iedere dag bij meerdere wc's op was en dat dit niet snel werd bijgevuld. Verder is de camping top, we zijn er nu 6 keer geweest en de plekken en faciliteiten zijn erg goed. Er zijn dus enkele kleine aandachtspunten die het net wat beter zouden kunnen maken.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello, Céline, Patrice and the whole team thank you for your new stay at Le Pin Parasol and for your loyalty. You have appreciated the novelties, know that next year and in 2025 other projects await you for your comfort. We note your comment for the sanitary block and give the information to the team. We regret your review about the prices. We hope to see you again next year. In the meantime, we wish you a nice summer. Nathalie, Camping Yelloh ! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Jory
Uit Breda - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 23/07/2023 tot 02/08/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

10 /10
Mooi, goed onderhouden en verzorgd park. Leuk dat er 2 verschillende gedeeltes zijn en daarmee ook 2 zwemparadijzen om dagelijks uit te kunnen kiezen. Het personeel is heel vriendelijk en toegankelijk. Heerlijke vakantie gehad!
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello, We thank you so much for your lovely feedback and your stay at Le Pin Parasol ! We are delighted that you had a good time among us. Your 10/10 is a great reward for Céline, Patrice and our team, thank you !You will be welcome at Le Pin Parasol for new memories and to discover our novalties !See you soon.Nathalie, Camping Yelloh ! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Frank
Uit Steenbergen - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 14/07/2023 tot 02/08/2023 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Prima camping met mooie grote plaatsen. Inchecken snel, voldoende mensen aan receptie. Ruim voldoende animatie en andere activiteiten. Sanitair prima in orde.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello, Céline, Patrice and the whole team thank you for your stay at Le Pin Parasol. We hope you had wonderful holidays. Thank you for sharing a nice comment about our large pitches ! We note your suggestions for the sanitary blocks (family cabin).We wish you a nice summer.See you soon at Le Pin Parasol ! You will be welcome. Nathalie, Camping Yelloh ! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Marjolein
Uit Geldrop - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 17/07/2023 tot 02/08/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
We waren hier voor de tweede keer en hebben ondanks het regenachtige weer een fijne vakantie gehad
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello, Thank you for choosing Le Pin Parasol a second time for your holiday this summer.We are delighted that you enjoyed your stay with us.See you next year ! We will welcome you with great pleasure.Nathalie, Camping Yelloh ! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Desiree
Uit Zoetermeer - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 09/07/2023 tot 24/07/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Mooie, schone en verzorgde camping
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello,We thank you for your stay at Le Pin Parasol ! We hope you enjoyed your stay with all the facilities and services on site. Our team thanks you for highlighting the cleanliness of our campsite. We wish you a nice summer !See you soon in Vendée.Nathalie, Camping Yelloh ! Village Le Pin Parasol*****
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

×