De wellnessruimte van camping Le Pin Parasol

Zin om tijdens uw vakantie aan uw conditie te werken of uzelf te verwennen met een schoonheidsbehandeling? Bij ons vindt u de oplossing: de wellnessruimte "Nature & Spa" van camping Le Pin Parasol maakt van uw verblijf een nóg mooiere ervaring. 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bubbelbaden
  Hydromassagebaden
  Boetiek
  Duo-cabines
  Hammam
  Manicure
  Massages
  Sauna
  Lichaams- en gelaatsverzorgingen
  Theesalon

  De wellnessruimte van de camping

  Vertrouw op de kundige handen van onze spa-behandelaarster:  zij weet precies welke zorg het meest aan uw wensen en behoeften voldoet. Laat je verleiden door een van onze behandelingen of massages en profiteer in alle rust van onze bubbelbad, onze hamam en onze sauna. De sportievelingen kunnen hun geluk op in onze fitnesszaal om even aan hun conditie te werken.

  Maak plaats voor schoonheid! Onze kapper maakt al uw wensen waar! Ontspanning en wellness staan hoog op het programma tijdens uw vakantie op camping Le Pin Parasol.

  Ontdek de behandelingen

  Persoonlijke behandelingen

  Kies voor een exclusieve ervaring door een privésessie te boeken in onze SPA-ruimte, of deel een moment van ontspanning met een duomassage.

  Je kinderen kunnen ook profiteren van behandelingen en massages. De camping gebruikt natuurlijke producten van uitzonderlijke kwaliteit, met heerlijke geuren geïnspireerd op Franse elegantie.

  ×