Camping La Chapelle-Hermier

Criteria wissen
La Chapelle-Hermier is een mooi klein stadje dat zich bevindt tussen de stranden van de Vendée, de oceaan en de coulisselandschappen en dat een bezoek meer dan waard is! Breng een bezoek aan het lieftallige stadje La Chapelle-Hermier, voor nog meer authenticiteit tijdens uw vakantie in de Vendée.

Uw zoekresultaten: 4 Campings

Campingdorpen Vendée

Campingvakantie La Chapelle-Hermier

Gelegen tussen La Roche-Sur-Yon en Saint-Gilles-Croix-de-Vie op slechts een tiental kilometer van de stranden van de Vendée en de oceaan, profiteert La Chapelle-Hermier van een ideale ligging om alle pareltjes van de streek te ontdekken. Een deel van de ziel van de Vendée valt hier te ontwaren...

Zin in een grote hap frisse lucht en een kleine idyllische wandeling te midden van ongerepte landschappen? Dan bent u op de juiste plaats: het dorp La Chapelle-Hermier ligt immers vlak naast de oevers van het meer van Jaunay. U kunt er lekker kuieren langs de wandelpaden, leren vissen of het meer verkennen op een waterfiets! Maar u kunt La Chapelle-Hermier zeker niet verlaten zonder een bezoek te brengen aan hét religieuze gebouw van de stad: 'la Chapelle de Gareau', een en al magie!

×