Camping Planète Sauvage

Beleef een onvergetelijke campingvakantie en geniet in het dierenpark Planète Sauvage van de wondere wereld van de dieren. U komt ogen te kort!

Campingvakantie Planète Sauvage

Trakteer uw kroost op een uitje naar Planète Sauvage, een dierenpark tussen Nantes en Pornic. Het 80 hectare grote natuurdomein, dat op zich al een verrassend mooie plek is, biedt plaats aan een duizendtal dieren. Niet minder dan 5 parcours helpen u op weg om de 150 diersoorten te ontdekken die hier ondergebracht zijn. Het is voor klein en groot een unieke belevenis om in het park op verkenning te gaan en helemaal ondergedompeld te worden in het grote dierenrijk. Wordt u dierenverzorger voor één dag? Of geeft u de voorkeur aan een safaritocht? Of verkiest u een ontmoeting met de dolfijnen? Dit wordt voor de hele familie een bijzondere dag!

 

Camping Planète Sauvage

Maak met uw wagen een tocht over de 10 km lange safariroute en bewonder de wilde dieren: Maleise tijgers, leeuwen, luipaarden, olifanten… Kies vervolgens de jungleroute die u recht naar het dorp van Kirikou op Madagaskar voert en mis in geen geval de Inca Trail naar Zuid-Amerika waar alpaca’s, tapirs en Cubaanse flamingo’s op u wachten. Breng ook wat tijd door bij de visotters en de Vietnamese hangbuikzwijntjes. En durft u over de hangbrug naar de Jungletempel? In de Cité Marine tot slot maakt u kennis met het sierlijke gezelschap van de dolfijnen. Klaar om op avontuur te gaan?

 

Planète Sauvage
La Chevalerie
44710 Port Saint Père
www.planetesauvage.com

3 campings gevonden

campings Loire Atlantique

campings Vendée

×